עבור לתוכן

ספק לכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר.

השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול

להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה.

הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא.

שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???

פורסם

טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר.

השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול

להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה.

הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא.

שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???

:S

איזה כרטיס בדיוק צורך לך 600W?

באיזה כרטיס מדובר?

פורסם
  • מחבר

4870 ה

ראיתי את הגרפים החדשים בדיון הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338150.2530

לקחתי 600 כטווח ביטחון כי יש לי יותר מדיסק קשיח אחד.

פשוט אני רוצה לדעת את החישוב הנכון (אני אחכה שהוא ירד במחיר כמו שדובר בדף הראשי לפני יומיים)

הגרפים מתייחסים לכפול ליבה אבל רק הבאתי אותם לצורך המחשה - אני מתכוון לרגיל בכל מיקרה.

פשוט הצריכת הספק היא גבוהה.

פורסם

זה טירוף ממש לרכוש ספק 600W

איזה ספק יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

למה טירוף ??

אתה יכול לקנות 610 ב 540 שקל.כרגע יש לי HEC 425 W ללא אקטיב PFC - דגם קצת ישן..

פורסם

הוא מספיק לך בהחלט

היכן אתה רואה שיש לך בעיות "סחיבה"?

פורסם
  • מחבר

השתמשתי באחד מהמחשבונים בפורום ספקים.

המחשב שלי היום ללא כרטיס חדש צורך 300 וואט בערך.כמה צריכת ההספק של ה 4870???

אני מניח 300 וואט.מפה אני מניח שלעבודה ללא נפילות צריך 600.

פורסם

זה ממש לא ככה, גם הצריכה שלו היא ממש לא 300W...

ספק 500W איכותי יעשה פה עבודה... ולפעמים אפילו פחות

פורסם
  • מחבר

מבחינתי יותר טוב.

אני יודע שאם אני קונה ספק חדש זה סיכון מבחינת האל פסק שלי - כי עד כמה שאני מבין הוא לא תומך בספקי אקטיב PFC ואילו

הנוכחי אינו מכיל את הפיצר הזה אז ככה המחשב עובד חלק עם האל פסק.

פורסם

אצלי במחשב יש ספק של THERMALTAKE של 500W ואצלי הוא עובד כמו שצריך בלי בעיות ביכלל ויש לי כרטיס מסך RADEON HD4850

*עם תקנה את ספק הכוח שלך מי חברה אמינה אז הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך ובישביל היום עם כול הטכנולוגיות החדשות גם 500W יספיק לך

(כמובן עם אין לך CROSSFIRE חיחי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים