עבור לתוכן

LANPARTY2008 שאלה..

Featured Replies

פורסם

תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר

פורסם

אתה בגדול שואל באתר הלא נכון זה מאורגן ע"י vgames . אם תלך לאתר שלהם יש שם מפה של המתחם ואתה יכול להרשם לפעילויות פורומים. אני בא עם פורום נינטנדו ואני כנראה אבדוק מה קורה עם פורום אחרי xbox כדי לראות כמה משחקים (המפגש שלהם אחרינו) . הודיעו לנו שאנחנו צריכים להקצות קונסולה אחת לקהל הרחב. אם יהיו עמדות פתוחות זה בטח יהיה של PS2 או משהו כזה . הם עוד לא אמרו כלום על עמדות קונסולות אז זה כנראה מה שביאו.

אני יודע בוודאות שיש כמה טורנירים כמו ליחידים שיתנהלו בלי להביא מחשב אבל צריך להרשם להם מראש בפורומים . חוץ מזה יש טורנירים של הקהילות אני יודע בערך מה קהילות הקונסולות עושות. אני חושב שXBOX עושים GOW (לא יודע אם 1 או 2 )ו halo3 , לנינטנדו יש טורניר SSBB שפעם קיבלו טורניר נפרד והאנשים בפורום לא מצאו משהו יצירתי אז עושים טורניר באולינג בwii sport (אני לא אהבתי את הרעיון אבל מה זה משנה) אני לא יודע איזה טורניר הPS3 עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים