עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר לOVERCLOCKING למעבד שלי ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מעבד Intel Pentium 4 630 וביצאתי לו אוברקלוק עם התוכנה CLOCKGEN אבל לעומת האחרים פה שיוצא לי לראות זה ממש נמוך ...

למשל אני מגיע עם המעבד שלי עד ל3268 MHZ מעבר לזה המחשב ישר ניתקע ..

לעומת אחרים שהגיעו פה ל 3.5 ומעלה אתם בטח יודעים למה אני מיתכוון...אז השאלה שלי בגדול היא איך אני מצליח לעבור את המהירות שאני עשיתי בלי שהמחשב יתקע ?.....

נ.ב : יש לי לוח אם GIGABYTE 8I915MD ואין לי את האפשרות אוברקלוק דרך הביוס וגם תוכנת האיזי טון לא ניתמכת עם הלוח הזה .....

בקיצור אני מצליח עם קלוק ג'ן ואני רוצה לעבור את מה שעשיתי כבר ....

תודה מראשש לעוזריים ! :xyxthumbs:

פורסם

האם הקירור על המעבד שלך הוא קירור הסטוק של אינטל?

ומהן הטמפ' שהגעת אליהן במאמץ?

פורסם
  • מחבר

כן הקירור הסטוק ....

אבל דרך התוכנה speed fan הטמפרטורה נישארת אותו דבר לא קורה לו משהו מיוחד יענו היא לא עולה או משהו כזה....

עריכה : הטמפ' באמת עולה במאמץ הוא עולה מ41 בערך לעד 59 (הכי הרבה) משחק בן 52 ל55 ....

פורסם

תבדוק את הטמפ' גם עם EVEREST...

כמו כן אתה לא יכול לצפות להגיע לתדרים גבוהים שהלוח אם שלך מאוד בסיסי ולא מאפשר לעלות מתחים/לנעות תדרים וכו...

על כל מקרה ההפרש בטמפ' יהיה במאמץ לא במנוחה..ולכן אחרי כל העלאה של הבאס תבדוק עם OCCT/PRIME95 למשך חצי שעה+-..רק לבדוק יציבות ראשונית..

וגם הקירור הוא זה ישגביל אותך בסופו שלדבר..מלבד הלוח אם..

על כל מקרה מחלקים בדקת ? אין לך אפשרות לעלות מתח מהביוס ?

יש מצב לתמונה של הביוס ?

פורסם
  • מחבר

אין אין לי בביוס אחי סתם אני לא יגיד גם עם ctrl + F1 מוסיף לי משהו אבל לא שקשור לוולטים וכל זה .....בקיצר תודה הבנתי פחות או יותר בקיצר צריך קירור יותר חזק ואז אולי יעלה ליותר גבוה ועם לא אז הלוח אם מסכן רצח חחחחחח תקן אותי עם אני טועה ...

פורסם

הלוח אם הוא זה שמגביל אותך בעיקר.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים