עבור לתוכן

מפרט למחשב לפי GTA IV

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?.

כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10.

תודה לעוזרים(:

פורסם

אני לא יודע אם המשחק הזה בכלל אינדיקציה לבדיקה

פורסם

זה פשוט, אתה צריך PS3.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט, אתה צריך PS3.

אני כבר רץ לקנות PS3\=

דיברתי לגבי מחשב,כי בכל זאת זה פורום של מחשבים,שאלתי איזה מפרט מתאים לסוג של זה,מי שלא יודע שלא יענה בלי שטויות...

פורסם

אני לא חושב שניתן לקבוע כרגע, מהסיבה הפשוטה שיוצאים המון דרייברים (משתי החברות) במיוחד למשחק הזה, כי משום מה גם על המערכות החזקות ביותר הוא זז בממוצע של 25-30 פריימים. לכן כאשר במשחק יתוקנו הבאגים ויצאו דרייברים סופיים- רק אז נוכל להעריך בערך את עוצמת המחשב הדרושה למשחק זה, למרות שכפי שאמרו פה, הוא ממש לא אינדיקציה לבדיקת "כח" המחשב.

פורסם

תסתכל על המפרט שלי פה בצד, ותוסיף לזה את העובדה שאצלי זה רץ על 20-40fps עם נפילות לאיזור ה20 כשכבד.

פורסם

אם לשפוט את GTA על פי איך שהוא עובד עכשיו,אתה צריך מחשב עם שמונה-שש עשרה ליבות,כרטיס עם 4 ג'יגה זיכרון,וגם אז לקוות נורא נורא חזק שהמשחק יאהב את החלקים שהוקרבו לו ויפעל ביותר מ30 FPS...

פורסם

אתה צריך מעבד CELL ושני HD4870X2 עם שבב מיוחד שמחלק את עיבוד התמונה ל3 ליבות ופילטרצייה לליבה אחת.... כמו כן תזדקק ל4 ג'יגה זכרון ראם

זה מה שרציתה לשמוע?

אגב מערכת כזאת עוד לא קיימת. לכן הדיון הזה חסר ערך. לפי דעתי זה סתם ספאם, אתה לא תלך לקנות את מה שאמרנו לך, ואם סתם תדע שאי אפשר להריץ את GTA4 היום עם FPS נורמאלי איך זה יעזור לך בידיוק??

פורסם

שלום לכולם,

מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?.

כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10.

תודה לעוזרים(:

ברוך הבא לפורום :)

קרא את חוקי הפורום לפני שאתה פותח דיון.

שאלות שאל בדיונים הראשיים של משחקים

שאלות על מפרטים שאל בפורום מפרטים.

אין סיבה להעביר את הדיון למפרטים כי הדיון הזה חסר כל ערך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים