פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים שלום ...גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים?אתרים עולים בחצהייםהדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפניםרציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים..תודה
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים גם אני היום שמתי לב לעלייה מטורפת בפינגים.אני לא יכול לשחק שום משחק... כל הפינגים מעל 800אבל אין בעייה רצינית בגלישה עצמה.
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים יש לי חסימה מטורפת ב-P2P... נראה שלכל קובץ (גם אם יש לו המוווון מקורות) לוקח כשעתיים להתחבר ל-100 סידרים... החסימה נראת לי שונה ממה שראינו עד היום... זה כאילו הם נותנים לך להתחבר רק לכמות מסויימת של חיבורים כל כמה זמן...נ.ב-אין שום חסימה אצלי!!! בבקשה אל תעלו את האפשרות הזו אפילו!!!! בדקתי את זה בכל דרך אפשרית! והבעיה צצה בלי כל שינוי וקשר חומרתי או תוכנתי במחשב!
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים ישנה בעיה חמורה יותר בבזק בימים האחרונים, לפחות באזור שלי (רמת אביב):ללא כל סיבה נראית לעין מתגלה ניתוק מהאינטרנט. אף אחד בבזק או בבב"ל לא יודע להסביר לך מה קורה ומאשימים מיד את המחשב שלך. לאחר שאתה מתייאש מלמצוא את "התקלה" במחשב וללא כל הודעה שהיא, מדליקים את המחשב והחיבור לרשת תקין לכמה שעות עד הנתק הבא, שגם הוא לפרק זמן בלתי מוגדר.לבזק, כמובן, אין הסברים.אני ממתין בקוצר-רוח לראות מה יש באמתחתם של אנשי אורנג'-אוטאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.