פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שלום לכולם תוך כדי עבודה עם המחשב עלה לי בלון כזה שהחליט להפסיק לזהות את המדפסת שלי [זה קרה בויסטה] עברתי לXP ואותה בעיה לא היה לי כוח לטפל בזה אז פשוט הנחתי שהמחשב אנטישמי ושונא את המדפסת [כי ראיתי שאת המצלמה הוא כן מזהה] אב עכשיו חיברתי את הMP שלי ואותה שגיאה המשותף בין המדפסת לנגן זה ששניהם מזוהים ככונים חיצוניים [למדפסת יש חריצים לכרטיסי זיכרון] חיפשתי באתר של הלוח אם שלי ואין דרייברים לUSB ניסיתי להתקין מחדש את הUSB דרך מנהל ההתקנים,לא עזר ניסיתי לשחק בביוס להפוך את המהירות USB מHISPEED לFULLSPEED גם לא עזר מדובר בלוח P4S800D-X של אסוס גם את המדפסת ניסיתי להתקין מחדש הדרייברים טענו שהכל מוכן לשימוש עדיין הווינדוסים מסרבים לזהות תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים יש מצב שה USB שלך לא מתפקד יותר, בכל זאת לוח אם בין איזה 4+ שנים.יש כבלים פרוצים בלוח אם ?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר דברים אחרים כן מתחבריםאפילו הנגן השני שלי מתחבר בצורה מוזרהרק המדפסת והנגן MP4 החדש לא מזוהים...
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים תנסה במנהל התקנים להסיר את התקן להוציא את המדפסת פיזית ממחשב להתקין קודם את הדייבר ואחר כך לחבר את המדפסת
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר עשיתי כבר את כל הדברים מבחינתמערכת ההפעלהזה לא הגיוני שגם XP וגם ויסטה לא מזהות את אותם התקניםהחלפתי כבלים וחיברתי..כלום..
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אולי זה יעזור לך http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01530200&lc=he&dlc=he&cc=il&product=61956
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר קודם כל תוהדבר שני לא מצאתי כלום שדומה לבעיה שליומעבר למדפסת מדובר גם בנגןהקשר ביניהם שם מופיעים ככוננים ניידים במערכות הפעלהבביוס בזמנו הייתי יכול לעשות BOOT מהמדפסת [כמובן שלא היה לי כלום להעלות משם]ככה שלדעתי זו בעיה חומרתית שהוא החלט לשגע אותיאיפוס ביוס יעזור?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר נראה לי קיצוני אם הייתה מערכת הפעלה אז מילא אבל בשתיים בדקתי וזה לא עובד אני אבדוק מאוחר יותר איפוס ואחזור אליך תודה
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר מכיוון ויש שתי מערכות הפעלה פירמוט לא בא בחשבון הבעיה היא טכנית הלוח אם עושה לי פוזות ואיפוס אחד החזיר הכל לעבודה תודה על הניסיונות לעזרה רבותיי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.