פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום)היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד.יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה...מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר.ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה.תודה!
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים בחיי שאני לא מבין למה מכרת אותן :\ ...ואני הייתי ממליץ לך על חברות נוספות חוץ משור כמו:-ETYMOTIC ER-4P-WESTONE 3???-KLIPSCH CUSTOM 3 / IMAGE???-UE SUPER FI 5 PRO....-UM2-E4/SCL4
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים Ultimate Ears, הוא ביקש בארץ.shloosh, אנא ערוך את הכותרת כך שתכיל את התקציב.ואני באמת ממליץ שתמצא מישהו(חברים, משפחה?) עם כרטיס אשראי בינלאומי... בסכומים האלה ההיצע בארץ מעליב.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Triple-FI-10-Proזה קצת מעבר לתקציב אבל מצדיק את המחיר לדעתי.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Triple-FI-10-Pro זה קצת מעבר לתקציב אבל מצדיק את המחיר לדעתי. מצטרף בהחלט!
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר כן גם אני במקרה מצאתי את זה. וכנראה שאני גם יקנה אותם.... אני רק צריך להחליט אם אני מעדיף אותם או XBOX360... המחיר נראה לכם אמיתי דרך אגב? בארה"ב הם עולות איזה 400$ אז איך בארץ זה במחיר זהה?? נשמע מוזר. slavah ד"א זה הSF5 pro שלך, אם אתה זוכר שקניתי ממך...
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אם אתה שואל אותי אז XBOX360 ללא צל של ספק. לא מבין את האנשים שמשקיעים אלפי שקלים על אוזניות, לאן הגענו? אבל כל אחד והשריטה/אהבה שלו.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מעדיף אוזניות, ללא ספק ;Dאני אישית פחות אוהב IN EAR.אבל אם אוהב אותן, בהחלט השקעה נפלאה, בוא לא נשכח שXBOX יחזיק אולי עוד שנה שנתיים, ואוזניות אתה תוכל להנות מהם במשך כמה וכמה שנים טובות ולשמוע גם 24 שעות מוסיקה באיכות נפלאה איתן.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים ofirr, EAD וכול השאר, אני מבקש שלא לגרור את הדיון להשוואות מיותרות לתחומים אחרים והאם זה שווה, פותח הדיון רוצה, תעזבו אותו בשקט.המחיר נראה לכם אמיתי דרך אגב? בארה"ב הם עולות איזה 400$אז איך בארץ זה במחיר זהה?? נשמע מוזר.הן נמכרות באיביי בסביבות ה-300$, המחיר הגיוני. פעם אחת תמחור הוגן, לא צריך להבהל (:
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אם בEBAY עולות 300 דולר, אז כן המחיר הוגן ביותר.דווקא אם כבר מחירים לא הוגנים, אז HD650 של סיינהיזר עולות בארץ קרוב ל3 אלף, בחול עולות 400 דולר."קצת" הבדל קטן ;D
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר מצאתי בארץ סנהייזר IE7 דגם חדש אחד לפני ה-IE8 שהם ספינת הדגל של סנהייזרבתחום האוזניות IEM.ה-IE7 עולות כ-1000 ש"ח והאמת שזה די זול בהתחשב בעובדה בארה"בהם עולות בין 250-300$.הביקורות עליהם טובות וגם היום שמעתי אותם איזה 10 דקות ובהחלטסאונד טוב לפחות ברמה של הSF5 שהיו לי.עכשיו רק צריך להתלבט אם שווה להוסיף עוד 660 שקל על הTF10 שכמובןיותר טובות בהכל.(אחרי הכל אוזניות כאלה לא קונים כל יום)
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר הTF 10 אמורות להיות שיפור משמעותי מה-SF 5.ידוע, תודה בכל אופן.כנראה שאני אזמין את הTF10 תחילת חודש הבא...(משכורת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.