עבור לתוכן

התלבטות בין שני מסכי סמסונג T220P או T240 - אין חשיבות להבדלי העלות

Featured Replies

פורסם

אתה מסכים שבמסך 19 רואים הרבה יותר טוב

מן הסתם, רואים יותר גדול, אז יותר נוח לקרוא. מצד שני, רואים פחות טקסט במסך נתון.

ה-DPI האופטימלי מבחינת איזון בין רזולוציה גבוהה לטקסט קריא ומרחק הקריאה הסביר משתנים מאדם לאדם ואין טעם להתווכח על זה.

מצד שני, אם אפשר לקבל מסך יותר גדול באותה רזולוציה, וכך גם להקל על העיניים וגם לקבל תמונה גדולה יותר בסרטים/משחקים - אז למה לא?

בגלל זה אמרתי שאני לא רואה סיבה להעדיף את ה-T220P על פני ה-T240, למעט מגבלות תקציב (אשר פותח הדיון אמר מפורשות שאינן קיימות).

פורסם
  • מחבר

הדיון כאן התפתח לכל מיני כיוונים, אבל רציתי לציין כי החלטתי סופית הבוקר על ה T240 והזמנתי אותו דרך

YNET ב - 1,500 ש"ח.

כעת כאשר אני ממתין להגעתו אשמח לשמוע מהמומחים אלו פעולות כיוון ובדיקות ( למשל פיקסלים שרופים ) צריכים לבצע

עם הגעתו והאם יש תוכנות מומלצות לענינים אלו.

ושוב המון תודה לכל אלו שטרחו והתייחסו לשאלותי ועזרו לי בקבלת ההחלטה.

פורסם

בגלל זה אמרתי שאני לא רואה סיבה להעדיף את ה-T220P על פני ה-T240, למעט מגבלות תקציב (אשר פותח הדיון אמר מפורשות שאינן קיימות).

מסכים בהחלט, בכל מקרה, אני לא מבין למה אנשים חושבים שזה קטן מדי כשיש רזלוציית 1920x1200 על מסך 22", כשיש מחשבים ניידים עם מסך 15" ורזלוצייה 1920x1200 ולא ראיתי שמתלוננים על הגודל.

פורסם

מסכים בהחלט, בכל מקרה, אני לא מבין למה אנשים חושבים שזה קטן מדי כשיש רזלוציית 1920x1200 על מסך 22", כשיש מחשבים ניידים עם מסך 15" ורזלוצייה 1920x1200 ולא ראיתי שמתלוננים על הגודל.

מתלוננים ולא מעט. אבל שוב, זה מאוד אישי. אני לא הייתי רוצה לעבוד על 1920X1200 ב-15.4". אבל ב-22" זה כמעט אותו דבר כמו 1680X1050 ב-20", אז איך שאני מכיר את עצמי - לי זה לא היה מפריע.

פורסם

לא אהבתי את ה T240

פשוט לקחו את ה 220P ומתחו אותו וזה יוצר תמונה מאוד מרוחה ולא חדה

פורסם

לא אהבתי את ה T240

פשוט לקחו את ה 220P ומתחו אותו וזה יוצר תמונה מאוד מרוחה ולא חדה

אתה מדבר שטויות. התמונה חדה כמו בכל מסך LCD. ברור שהיא יותר מפוקסלת, אבל בטח לא מפוקסלת כמו במסך 19" או 22" רגיל.

פורסם

אתה מדבר שטויות. התמונה חדה כמו בכל מסך LCD. ברור שהיא יותר מפוקסלת, אבל בטח לא מפוקסלת כמו במסך 19" או 22" רגיל.

אולי טעיתי בדגם אבל זה מסך שנראה בדיוק כמו 220P רק 24"

והוא לא חד בכלל

פורסם

שמע, אם ראית אותו בתצוגה, מחובר למחשב אחד עם איזה 5 מסכים אחרים, אני מסכים איתך שכנראה שמו בו רזולוציה לא טבעית, אז הוא לא חד בכלל.

פורסם

שמע, אם ראית אותו בתצוגה, מחובר למחשב אחד עם איזה 5 מסכים אחרים, אני מסכים איתך שכנראה שמו בו רזולוציה לא טבעית, אז הוא לא חד בכלל.

זה באמת נכוןן שאם מחברים 5 מסכים ל מחשב אחד אז האיכות נמוכה יותר ? כי זה מה שהמוכר אמר לי וזה נשמע לי ממש חרטא

פורסם

זה באמת נכוןן שאם מחברים 5 מסכים ל מחשב אחד אז האיכות נמוכה יותר ? כי זה מה שהמוכר אמר לי וזה נשמע לי ממש חרטא

שים לב שמי שציטתת אמר רזולוציה לא טיבעית של המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים