פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים שלום,אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים, שתופעל מהבוט דרך CD ולא פלופיתודה
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אם מדובר בדיסק קשיח שנרכש בשנים האחרונות, קיימים בתוכו סקטורים ספייר שמשמשים בדיוק למטרה של החלפת סקטורים פגומים (שהם סקטורים שלא ניתנים לתיקון). ראה את התוכנה הבאה:http://www.grc.com/sr/spinrite.htmIf SpinRite hits areas of the drive that require attention, it will pause to take as much time as required to recover data, verify the region, and cause the drive to replace any damage with new spare sectors.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אתה מתכוון להחליף אותם בסקטורים ספייר?אני מוכרח לציין שהייתי בטוח בהתחלה שאתה מדבר בציניות, כל יום לומדים דברים חדשים.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים בשביל מה תוכנה? chkdsk קיימת רק בעיה קטנה - במידה וקיים מידע על הסקטורים הפגומים, Chkdsk תחליף אותם מיידית ולא תנסה לגבות את המידע עליהם כמו התוכנה שהצעתי וכך המידע יילך לאיבוד.
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אני לא עשיתי או קראתי על השוואה כזו או אחרת.. אבל אני יודע ש-Check Disk לא מחליפה מיידית אלא מנסה לגבות קודם. לגבי מי מהשניים יש יותר הצלחה בגיבוי - אני לא יודע .
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מחבר spinrite תוכנה ממולצת לפי ביקורות באינטרנט , היא מנסה לגבות מידע לפני החלפה אבל לוקח לי עכשיו ימבזמן 500 גיגה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.