עבור לתוכן

Prince Of Persia - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיחקתי אם גימפאד אז אני לא יודע את הכפתורים במחשב

אבל בעגילים יש כפתור שצריך ללחוץ אליהם ואם אני זוכר נכון לוחצים על אותו כפתור עוד הפעם במקרה כזה בסוף או שקפיצה לא זוכר

העגילים פשוט נותנים לך המשך תנועה אבל אתה צריך ללחוץ על הכפתור שלהם אם גימפאד זה הרבה יותר קל וכיף

• תגובות 149
  • צפיות 15.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן זה קליק ימני בעכבר, ובדרך כלל זה עובד לי,אבל עכשיו כלום,הוא ישר נופל....מוזר =\ יכול להיות באג או משהו?

פורסם

אבל אם זה עובד בהתחלה זה צריך לעבוד גם בסוף תנסה ככה ואני מקווה שאני זוכר טוב

תלחץ קליק ימני בעכבר בהתחלה ואז תלחץ קליק ימני בסוף ותראה אם הוא ממשיך את התנועה

אם זה לא פועל תנסה בסוף לעשות קפיצה

אם זה לא פועל תנסה בסוף לעשות החלקה אולי יש משהו למטה (קשה לי להבין מהזווית הזאת )

פורסם

אחרי שאתה נוסע עם הטבעת ברזל אתה אמור לקפוץ שמאלה ולרוץ על הקיר - זה מה שאתה מנסה לעשות? (שיחקתי עם גיימפד, אז לא ממש הבנתי למה התכוונת עם הכפתורים)

פורסם

לא יודע...אני מנסה גם לרוץ על הקיר וגם לקפוץ מהקיר, אבל לא יוצא כלום! זאת הבעיה, אני ישר נופל...

פורסם

לקח לי כמה דקות להבין את זה פעם ראשונה ששיחקתי..

אתה צריך ללחוץ על הכפתור המתאים כשאתה מגיע לטבעת ולא כשאתה מגיע לסוף של ה"מתג" הזה...

פורסם

ואי זה מעצבן!!! אני לא מצליח!! הוא נופל!! חחח יש למישהו SAVE לתת לי? כי אין לי כח לזה...הפרסי הזה נופל לא משנה מה אני מנסה לעשות לקפוץ לרוץ על הקיר או לא משנה מה ולא משנה מתי אני לוחץ על זה, כשאני מגיע לעגיל או בזמן תנועה או בסופה...

פורסם

תשחק אם גימפאד אם אין לך תיקנה אחד

ככה לא יהיו לך בעיות בכלל המשחק תואם לגמרי לגימפאד 360 ואם זה מחובר מראה לך איזה כפתורים צריך

עכבר ומקלדת פשוט לא נוחים למשחק כזה

פורסם

כמה זה עולה?

פורסם

200 שקל בבאג אבל אפשר למצוא בפחות

פורסם

אגב, אם אתה קונה גיימפאד למחשב אז רק של מיקרוסופט (זה גיימפאד של XBOX שמותאם למחשב).

פשוט זה הגיימפאד היחיד שיש לו תאימות מלאה בלי שום בעיות לכל המשחקים שתומכים בבקר, בפאדים אחרים (גם עם איכותיים לא פחות) יש לפעמים בעיות.

כעיקרון כל משחק שהוא games for windows אמור לכלול תמיכה בגיימפאד של מייקרוסופט.

פורסם

אגב, אם אתה קונה גיימפאד למחשב אז רק של מיקרוסופט (זה גיימפאד של XBOX שמותאם למחשב).

:hizuk:

יש לי RUMBLEPAD 2 ועד שלפני כמה שבועות מישהו כתב לו EMULATOR לשלט XBOX רוב המשחקים לא תמכו בו (ועדיין יש בעיות).

חבל, יכלת לקנות בשבוע שעבר בקר של XBOX ב30% הנחה בבאג.

פורסם

סיימתי את המשחק.

מאוכזב ממנו.

ציפיתי להרבה יותר.

עיצוב שלבים מהמם, מוזיקה אדירה [אם כי לקראת סוף המשחק כבר נמאס לך ממנה]

התפתחות המע' יחסים בין הדמויות עשויה טוב, כיף להתקדם במשחק.

עם זאת, מערכת הקרבות מזעזעת, אין יותר מדי תוכן במשחק, הוא די קצר, והסיום שלו הורס את הכל.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי את המשחק רק עכשיו.

הסוף גורם ללא מעט קונפליקטים פנימיים אבל כשמבינים שמתוכנן משחק המשך, עם המשך לעלילה, זה מובן.

אני היחיד ששמתי לב למחסור בקרבות ולמערכת קרב די פרמיטיבית? בקודמיו היה הרבה יותר אקשן - יותר אויבים מבחינת כמות, תדירות, מערכת קרב יותר מתוחכמת, קומבואים רבים יותר ובס"ה יותר אקשן. לא קניתי משחק כדי לאסוף כדורים זוהרים, עד סוף המשחק בקושי פיתחתי סגנון קרב משלי :screwy:

פורסם

יש כאן 15 עמודים שמדברים (כמעט) רק על מערכת הקרבות החלשה (במיוחד בהשוואה לסדרה הקודמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים