עבור לתוכן

האם כרטיסי רשת שתומכים בתדר 5.0GHZ עדיין נמצאים בשימוש?

Featured Replies

פורסם

כלומר אני מדבר על תקן A.

תודה מראש.

פורסם

אני לא בטוח, אבל יש את 802.11n החדש יותר שכזכור לי אמור לעבוד גם ב 2.4GHZ וגם ב 5GHZ

ובנוסף נותן לך תמיכה בכל מיני אפשרויות חדשות.

פורסם

תקן 802.11a תמיד היה נדיר.

עכשיו שמתקדמים לעבר אישור של תקן 802.11n, אני לא רואה יותר מדי זכות קיום לתקן a.

פורסם
  • מחבר

תקן 802.11a תמיד היה נדיר.

עכשיו שמתקדמים לעבר אישור של תקן 802.11n, אני לא רואה יותר מדי זכות קיום לתקן a.

שמתי bid נמוך באיביי לכרטיסי רשת ובדיעבד הסתבר שלא עשיתי שעורי בית(שהם תומכים רק ב5.0) וזכיתי במכרז אז לכן אני שואל...

הדגם המדוייק הוא:

Cisco 802.11A 5GHz 54Mbps Wireless PCMCIA-PC Cards Model #AIR-CB20A

זה הלינק:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=140288363538

אז השאלה אם לבקש מהם לבטל(זה מוכר שכבר עשיתי איתו עסקים בעבר) או שלהביא אותם לארץ?

הבחור מעליך רשם שהתקן החדש יעבוד גם ב5 GHZ אז זה אומר שאפשר יהיה למצוא להם שימוש?

פורסם

אתה גם צריך נקודת גישה שתומכת ב A.

פורסם

אם זה תומך רק בתקן a, אין לך מה לעשות איתו בכלל.

פורסם

זה לא שתקן N יתמוך ב5GHZ, אלא שציוד תקשורת שיתמוך בתקן N, יתמוך אחורה גם בA, B ו-G.

פורסם

זה כן. תקן N מאפשר עבודה בפרוטוקול הזה גם ב 2.4 וגם ב 5.

פורסם

הממ. אוקיי, טעות שלי :)

פורסם
  • מחבר

זה כן. תקן N מאפשר עבודה בפרוטוקול הזה גם ב 2.4 וגם ב 5.

אז אני מבין שאפשר יהיה להשתמש בהם?

פורסם

מה?

פורסם

doher, תחפש נתב תקן N שרשום בספסיפיקציות שלו שהוא תומך לאחור בתקן A והוא יודע לעבוד ב5GHZ (שזה נגזר מהחלק הראשון ממילא).

נתב שממלא את הדרישות הללו יעבוד לך עם הכרטיס הזה. לצערנו, אני לא חושב שמשרד התקשורת אישר בשלב זה שום מוצר WIFI שפועל בתחום ה5GHZ אז ממילא זה חלומות באספמיה. אין ממש מה לעשות עם הכרטיס הזה כרגע או בעתיד הקרוב.

פורסם

כרגע מאושרים לשימוש בארץ אך ורק התדרים 5150-5350 מתוך כל הטווח של תקן 802.11a.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים