עבור לתוכן

GTX260 216 Core עם OC יספיק להרצה חלקה ב-1920X1200?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן להשתמש בפילטרים בסיסיים. המסך יהיה 27" של Dell, דגם 2709W.

שני מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM יכוונו עליו ישירות, כך שה-OC יכול להיות קיצוני.

המערכת תהיה מערכת Core i7.

אם הכרטיס לא יספיק, יש המלצה לכרטיס מסך כלשהו בתקציב בלתי מוגבל? אני לא רוצה סתם לקנות HD4870x2 מכיוון שהוא עלול להיות אוברקיל.

תודה רבה.

פורסם

הכרטיס הזה מספיק בהחלט לספק ביצועים גבוהים ברזולוציית 1920X1200

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

כל יום ויום אני משתכנע יותר כמה שהכרטיס מעולה. וכשה-55nm יצא, בכלל..

פורסם

לרוב המשחקים כן.

בחלק מהמשחקים יהיה צורך לוותר על AA.

בכל מקרה את הכרטיס כבר יש לי ואחרי שיגיע מסך ה - 24 החדש אוכל לערוך כמה בנצ'ים.

פורסם
  • מחבר

עד לאן הצלחת לקחת אותו ב-OC? הטמפרטורות היוו מגבלה? איך הוא מקורר בעצם חוץ ממאוורר הסטוק שנמצא עליו (מאווררים במארז שמכוונים על הכרטיס והסירקולציה הכללית בתוכו)?

פורסם

עוד לא התחלתי להמהיר אותו (שלי מגיע כבר קצת מומהר - 620/2100 מ - 576/2000), יש לי בעיה עם האינטרנט ולכן לא הורדתי RIVATUNER עדיין (אני כותב מהמחשב המשני).

יש לי אחד 120MM מכניס ואחד מוציא, סירקולוציה די סטנדרטית.

פורסם
  • מחבר

ה-RivaTuner היא תוכנת עזר ל-OC או שהיא בעצמה מבצעת אותו?

פורסם

לא הבנתי את השאלה.

כל תוכנה שנותנת לך לשנות מהירויות שעון עושה OC בעצמה, לא הבנתי מה הכוונה ב"תוכנת עזר לOC".

פורסם
  • מחבר

שהיא כמו CPU-Z רק לכרטיסי מסך, זו הייתה הכוונה

פורסם
  • מחבר

ממש מתחת לאף :P תודה רבה על המידע.

אני "פותח" את הטופיק מחדש מכיוון ש-TMS מציעים HD4850x2 של Sapphire במחיר מדהים של 1,769 ש"ח. עד כמה הביצועים שלו אחרי ה-OC ה"לחוץ" ביותר עדיפים על הביצועים של GTX260 Core 216 שגם הוא אחרי ה-OC ה"לחוץ" ביותר? מהם ההבדלים בצריכת החשמל?

אם זה משנה, מתי שאקנה GTX260, ליבתו תהיה בגרסאת ה-G200b, כלומר, הכרטיס ייוצר ב-55nm.

פורסם

הגרסה הזולה היא עם 512MB לכל ליבה, בסופו של דבר זה יגביל את הכרטיס ב - 1920X1200 בעתיד הלא מאד רחוק.

פורסם
  • מחבר

אז ה-GTX260 עדיף? ומה לגבי ה-896MB שיש לו? הם יספיקו?

פורסם
  • מחבר

256MB עושים את ההבדל? :o

אגב, מה קורה כשכל הזיכרון על כרטיס המסך מנוצל? הוא פונה ל-RAM, מה שמעט את ה-FPS בהרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים