פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים היי,האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8msב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה(הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים גוגל..................http://images.google.co.il/images?q=EIZO%20S2231WE&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi8MS ?אישית ? לא הייית לוקח !אחלה מסך אבל הזמן תגובה על הפנים
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר ממה שהבנתי זה לא אמור להפריע לי (בהנחה שאני לא משחק משחקי מחשב ואני לא)השימושים העיקריים שלי זה סרטים סדרות ועיצוב גרפי וקיבלתי כבר כמה תשובות מנוגדות ...הרבה אמרו לי שזה לא יפריע לי בכלל וכמה אמרו לי שזה דווקא כן יפריע לי ....
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים זה לא ממש יפריעי למה למה לך זמן תגובה כזה רע?אם תרצה לשחק עוד שנה שנתיים ? חבל יש היום 5או שניםשזה יותר טוב בהרבהויש מסכים מאוד טוביםן לא פחות מאיזויש סיבה מיוחדת שבחרת את המסך הזה ?או בגלל החברה הטובה?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר רציתי מסך ''22 (כן לא יותר גדול אני יודע שיש ''24 באותו מחיר טובים באותה מידה או יותר כמו הפיליפס),לשימושים של גרפיקה בנוסף לסרטים ושאר ירקות למעט משחקיםוזה המסך הכי טוב המליצו לי עליו לפחות לפי מה שהבנתי.בגודל הזה אני לא חושב שיש מסך (שזמין בארץ) שעולה עליו.היה את ה dell2007 שלא ניתן להשיג כבריש את ה LG ..CP שלמיטב הבנתי פחות טובויש את הפליפס שאמנם יותר טוב כנראה ובאותו מחיר אבל הוא ''24 וזה כבר מוגזם מבחנתי.אני מוכן לשמוע על מסכים נוספים אם יש כאלא שעונים על כל הדרישות שווים ביכולת וארגונומיה ל EIZO בסכום של כ 3k~
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים AVIRAM20, זה טוב מאוד שאתה מדבר פה על דברים שאין לך מושג בהם ופולט שטויות בקצב. רק חבל שמישהו עוד עלול להקשיב לך ולקבל רשמים שגויים.ה-EIZO המדובר הוא מסך PVA ש-8MS שלו יותר מהיר מכל TN עם 5MS, וההבדלים בינו לבין TN עם 2MS לא מורגשים בשום מצב.אין שום מסך 22" עם 5MS ומטה שמתקרב לאיכות של הה-S2231WE.אפילו אם תהיינה קצת מריחות במשחקים (יש אנשים שמבחינים במריחות גם עם PVA 8MS), זה עדיין עדיף פי 100 על המגרעות של ה-TNים.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אז אתה אומר שזה 8 אבל זה לא באמת 8 כי לא מרגישים שזה 8שורה תחתונה זה !8יש אנשים ויש אנשים..יש שמבחינים ויש שלא..ואם הוא יבחין ? אז מה קנה מסך ב3 אלף ואכל אותה ?חוץ מזה מה השוואה בין מסך שעולה 3 אלף שקל לפנאל NT ממוצע ?לNT יש מגרעותלא כאלה גדולות בעני , חוץ מזה זה לא אותה קטגוריה ורמה ביכללבעניי המסך טוב אבל לא שווה את המחיר שלובמחיר הזה אפשר לקנות אחלה מסך 22 מסך ולהחליף עוד כמה שנים ליותר טוב !
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר על איזה אחלה מסך אתה מדבר בדיוק ?פאנל TN לא בא בחשבון בגלל יישומי גרפיקה,פאנל שהוא לא TN כמו שציינתי לא ידוע לי על מתחרים למסך הזה בגודל הזה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 13:31:35חברים אין צורך להתכסח בסכ"ה לשניכם יש כוונה טובה לעזור.אני שמח לחוות דעתכם ולפידבקים
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים HP LP2275W שרק נקסטופ מוכרת כרגע (כך נראה):http://zap.co.il/search.aspx?keyword=2275WPVA 6MS, שהוא אולי טיפה יותר מהיר בפועל, ואולי לא.מבחינת איכות HP מול EIZO, לא יכול להגיד לך משהו שימושי, כי אני לא יודע.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר היות שחשובה לי זמינות (את ה EIZO גם החנות שמספקת וגם המעבדה 2 דקות מהבית),ואין הבטחה שה HP טוב יותר מה EIZO ואיכותו של ה EIZO במקומה עומדת עדיין ה EIZO עדיף מבחנתי.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר נכון לעכשיו אני הולך לכיוון של קניית מסך ה EIZO,אני מתכוון להזמין אותו היום ב 16:30. אני אשמח לקבל כמה שיותר פידבקים אם מישהו חושב שאני עושה טעות (אני עדיין קצת חושש אחרי הכל אני קונה חתול בשק, חתול די יקר אם יורשה לי לציין).
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני משתמש במסך Eizo-s2231w מרוצה מכל רגע של צפיה,עיסוקי- עריכת תמונות בפוטושופ ותוכנות עיבוד מתקדמות.צבעים מכוילים ל-SRGB רוחב 16X10פשוט תענוג אמיתיאמנון
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אתחיל בביקורתhttp://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-eizo-s2231w.htmlבביקרות הזה עונים לשאלות שלך (לגבי הכיול אני לא זוכר)ועד כה המסך הזה הוא ה"22 הכי טוב שיש. (וכמובן יותר טוב מLP2275W שנקסטופ מוכרים שמחירו בארץ אינו משתלם בעליל.)אני גם חשבתי לקנות את הS2231WE אבל אני אישית אתפשר לTN כנראה.אבל מה שחשוב זו השאלה: האם אתה מוכן לשלם 3000+ ש"ח על מסך.וגם אומרים בפורום שעניין הINPUT LAG שכתוב בביקורת הוא מוערך יותר על מידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.