עבור לתוכן

חיבור דיסקשיח פנימי באופן חיצוני

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים?

אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אי אפשר לחבר כונן 3.5 ללא חיבור מתח חיצוני.

פורסם
  • מחבר

ככה נראה. אם כך, האם אפשר להשיג מקור חשמל חיצוני?

פורסם

אפשר גם אפשר

אם יש לך מקור מתח שיתן 12 ו5 יציבים(מאוד) אז אפשר

אבל זה לא פרקטי ביכלל

אתה צריך כל פעם לכבות את המחשב

להדליק , זה לא שווה ....

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לכבות ולהדליק. אנא פרט על הדרך שלך.

פורסם
  • מחבר

מכיר. מחפש פתרון אחר שלא ידרוש לקנות את כל החלקים הללו. האם אפשר לקנות רק את החיבור לחשמל איפשהו?

פורסם
  • מחבר

יש לי את המוצר הזה בדיוק אבל למחשב הנייח. כפי שאמרתי, אני זקוק לפתרון לנייד.

פורסם

אם כך הפתרון הוא קופסה חיצונית עם חיבור אוטונומי לכונן הקשיח כאשר הכונן עצמו יחובר עם USB.

זה למה המלצתי על הקיט, אין לך פתרון אחר בשוק.

פורסם
  • מחבר

אוקי, מה שחשבתי. אחפש איזה מארז חיצוני נחמד.

פורסם

אתה לא צריך מארז, הקיט הזה עולה חצי מחיר והרבה יותר ורסטילי+ישמש אותך לפתרון בעיות וגיבויים.

פורסם

אתה לא צריך מארז, הקיט הזה עולה חצי מחיר והרבה יותר ורסטילי+ישמש אותך לפתרון בעיות וגיבויים.

הוא רוצה לחבר כונן 3.5 אינץ' למקרה ולא הבנת. חיבור USB זה לא מספיק, צריך חיבור לחשמל בנוסף לו.

פורסם
  • מחבר

בקיט יש גם חשמל.

פורסם

דיברתי על זה:

אם כך הפתרון הוא קופסה חיצונית עם חיבור אוטונומי לכונן הקשיח כאשר הכונן עצמו יחובר עם USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים