עבור לתוכן

קניתי t220 כמה שאלות בבקשה..

Featured Replies

פורסם

זול מהם.

הCMV גם טוב מאוד (ראה ביקורת באתר) אך עם אתה משלם יותר על אותם הנתונים כמעט למעט הארגונומיה הטובה יותר של הCMV או ה2243BW

אתה תשתמש בPIVOT? אני ממש בספק.

• תגובות 51
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגיד, איך ה-228d של צ'ימי?

יש לו אותם יכולות ארגונומיה של 222h ? ואיך האיכות שלו?

אני שואל כי פשוט הוא יותר יפה בעיני מה 222h..

פורסם

הוא לא רע אבל עם ארגונומיה ממוצעת (Tilt בלבד)

הפיליפס יעשה את העבודה מצוין עבורך

פורסם
  • מחבר

טוב..נראה לי שאני בכל זאת מתלבט בין:

סמסונג 2243bw

סמסונג t220

צ'ימי 222h

מה אתה ממליץ מבינהם?

הם פשוט נראים לי יותר מהפיליפס וע"פ מה שהבנתי ממך היתרון של הפיליפס הוא רק במחיר אז זה לא כל כך משנה..

פורסם

אם אתה הולך על היופי - t220

איכות-222h

פורסם

אם אתה מסתכל הל ה"יופי" של המסך אז אתה מפסיד המון.

דברץי גם על ארגונומיה טובה יותר של הפיליפס בנוסף למחיר הזול.

פורסם
  • מחבר

אני מבין ומקבל את מה שאתה אומר על הארגונומיה ולכן הכנסתי בהתלבטות שלי את הצ'ימי והאמת שאני דיי נוטה אליו..פשוט לא ראיתי כמעט התייחסות לפיליפס שהצעת והצ'ימי נמצא ונבחר בסקירה של האתר..

למרות שעדיין קשה לי להפנים שלא לקחת את t220 הוא פשוט יפהפה.. :s07:

פורסם
  • מחבר

טוב..לאחר נבירה בחיםוש מסיבי פה באתר ראיתי שהt220 יש כאלה שיש להם בעיות איתו אבל מצד שני אומרים שברגע שמשנים לו קצת את ההגדרות (גאמה ועוד משהו) אז הוא ממש איכותי וטוב..בהנחה שאני מקווה שאני אסתדר ואשאל פה מה בדיוק לשנות אז אני בהתלבטות בין שלושת אלה :

סמסונג 2243bw

סמסונג t220

צ'ימי 222h

מה שהבנתי מכל הנבירה פה באתר זה ככה:

הסמסונג 2243 טוב ואיכותי ועם ארגונומיה טוב פלוס פיבוט אך לטעמי לא נראה טוב..

הסמסונג t220 אחרי שנויים בהגדות הוא ממש איכותי ווטוב למרות שאין לו ארגונומיה (אבל אני לא כ"כ צריך מכיוון שזה עומד ממש העיניים שלי ואני לא צריך לשנות גובה או משהו) והוא ממש יפה לטעמי

הצ'ימי עם ארגונומיה טובה מאוד ואיכות צבע הבנתי שטובה ועם חיבורים רבים.. ראשית החיבורים לא כל כך מענינים אותי וכך גם הארגונומיה לא כל כך מענינת אותי מכיוון שכרגע המסך שלי עומד לי מול העיניים בדיוק בגובה המתאים ואיני צריך להזיז אותו בכלל וגם המסך לא נראה כל כך יפה לטעמי..אמנם יותר יפה אולי מסמסונג 2243 אבל ..

לגבי האסוס mw221c פתאום אמרתי לעצמי נראה כמה הוא עולה..ואכן הוא עולה הכי פחות 1400 וזה יותר מידי בשבילי..

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ..אני מתחרפן כבר..כבר חפרתי בכל הפורום..

פורסם

אני ממליץ בחום על הT220P אני עובד עבודה מרובה עם מסכים מכל הסוגים

הT220P בא עם כיול טוב מהקופסא העיצוב שלו מדהים, לא יקר מידי, FULL HD ולא רואים קטן כמו שכמה אומרים פה סתם...

ממליץ מאוד כדי לך לא תתצטער

פורסם

במסכי 22" הדגמים המכוילים טוב יחסית ועדיפים (כשאין ברירה) לגרפיקה הם:

222H - מגיע גם עם מבחר כניסות וארגונומיה טובה מאד.

VW222U

וכנראה גם שני דגמי הפיליפס - 220SW9FB , 220CW9FB

במסכי 24"

240BW8EB - מגיע עם ארגונומיה מצויינת.

T240 - (אפשר להוציא אותו ב-1400ש' מ-וואלהשופס)

(למסך גדול, ובעיקר רזולוציה גדולה יותר, יש יתרון בגרפיקה, למשל בעיבוד תמונות גדולות)

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מסקירת המסכים בחנויות..

1. הt220 דווקא רואים בו טוב מאוד ואיכותי, למה אתה אומר שהוא לא טוב?

2. מה יש בצ'ימי חוץ מארגונומיה וכניסות למינהם (שלא חשובים לי) ?

3. מה אתה לקחת בסוף? ולמה?(ראיתי שגם התלבטתופתחת ת'רד לא מזמן)

4. מה הגובה של הt220 מתחילת הבסיס עד סופו למעלה?

פורסם

1,2 - http://hwzone.co.il/reviews/22inchb/

3 - כרגע אני שוב נוטה לכיוון 24" וכנראה T240.

למעשה מה שהצגתי לך אילו המסכים שאני מתלבט ביניהם (יש גם את 228D שהוא זול מאד ומעידים עליו כמסך טוב אך הוא בעל מכלול צבעים מורחב)

4 - http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22TWHSUV/ZA

פורסם
  • מחבר

אני קראתי שוב ושוב את ההשוואה הזו וע"פ מה שאני מבין גם לסמסונג וגם לצ'ימי יש איכות טובה מהקופסה וכל שאר הדברים אותו דבר חוץ מהארגונומיה והכניסות הרבות (שאת שניהם אני לא צריך) ובגלל זה ובגלל המחיר בחרו בצ'ימי אבל בתכלס אני לא רואה שום יתרון מבחינת איכות לצ'ימי

לא כתוב כלום על איכות טובה לעריכה גרפית (דיוק צבעים וכדו') לגבי הצ'ימי..לכן אני לא מבין למה החלטת שדווקא הצ'ימי יותר טוב..

ולגבי האסוס כתוב שם שהוא בעל מדרג יותר נמוך מהאסוס שסקרו בהשוואה הקודמת ובהשוואה הקודמת אמרו על האסוס שיש לו דיוק צבעים יותר טוב וממש מתקרב לתקן, (דבר שעוזר מאוד בעירכה גרפית,לפי הבנתי)

מאידך, הפתעה מסוימת מגיעה מכיוון ה-MW221C של ASUS אשר משיג ציון של 2.67 נקודות ישירות מהקופסא, אך בחירה בנקודה לבנה sRGB מורידה את הציון לרמה של 1.82 בלבד, מה שהופך את המסך למדויק ביותר בהשוואה הנוכחית, שכן אף מסך אחר לא הצליח להתעלות עליו בתחום זה.

אז אם כבר אסוס אז על על האסוס שנסקר בסקירה הקודמת (והוא נמצא גם במומלצים)

למסקנה,ממש איני מבין למה הכנסת את האסוס שהכנסת להתלבטות וכן ממש איני מבין למה אתה שולל על הסף את ה t220..

פורסם

לצערי אתה מצפה יותר מידי ממסך מבוסס פאנל TN.

אם איכות זה מה שאתה מחפש תצטרך לחכות מעט ולרכוש מסך עפ פאנל עדיף מאשר הTN.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מבין..צודק..

אז ככה..אחרי הכל אני עכשיו מתלבט בין הצ'ימי לבין הt220 למשחקים סרטים וורד וגלישה..

מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים