פורסם 2003 ביולי 122 שנים אין לי שום אינטרס לנסות "להפחיד" אתכם אבל..שינוי קושחה מסיר אחריות באופן אוטומטי.זה אומר שאם פתאום נדפק לכם הצורב כשהוא ישב על קושחה של 52X במקום 48X לדוגמא, ואתם מגיעים איתו לחנות להחלפה או למעבדה מסוימת והם רואים את זה, הם לא יחליפו לכם את הצורב ולא יתקנו אותו לפי האחריות.ודרך אגב, לא ניתן להפוך צורב מהסדרות הנוכחיות ל52X32X כי זה צ'יפ שונה. S7 ולא S6.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אין לי שום אינטרס לנסות "להפחיד" אתכם אבל..שינוי קושחה מסיר אחריות באופן אוטומטי.זה אומר שאם פתאום נדפק לכם הצורב כשהוא ישב על קושחה של 52X במקום 48X לדוגמא, ואתם מגיעים איתו לחנות להחלפה או למעבדה מסוימת והם רואים את זה, הם לא יחליפו לכם את הצורב ולא יתקנו אותו לפי האחריות.ודרך אגב, לא ניתן להפוך צורב מהסדרות הנוכחיות ל52X32X כי זה צ'יפ שונה. S7 ולא S6.בדיוק מה שאמרתי...ודרך אגב עם הצורב נידפק ןהוא לא מצליח לצרוב בכל זאת אתה יכול לשנות את הקשוחה בחזרה אז....
פורסם 2003 ביולי 122 שנים די בטוח שלא (אי אפשר להתקין את הקושחה הקודמת).כי הצ'יפ לא מסוגל לקבל פקודות במקרים רבים של הרס כזה.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר זה סיכון שצריך לקחת וסומכים על זה שיהיה אפשר להחזיר אותו לקדמותו ע"H שינוי קשוחה במידה ויהיה צורךולמה עושים OC למעבדיםSpeeeeeeeeeeed!
פורסם 2003 ביולי 522 שנים למה לעשות oc לצורב?!צודק,בין ה48X ל52 יש הבדל של 20-30 שקלOC מבצעים על זיכרון לוח אם ומעבד שם ההבדל הוא מאות שקלים ושווהאבל נחמד לדעת שניתן לבצע עדכון לצורב , לא הייתי קורא לזה OC אבל שיהיה.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים למה לעשות OC לצורב?בשביל הספורט!! ;Dלמה קונים מחשב במלא כסף??? בשביל להריץ בנצ'מארקס ולקבל תוצאות גבוהות
פורסם 2003 ביולי 522 שנים למה לעשות OC לצורב? בשביל הספורט!! ;D למה קונים מחשב במלא כסף??? בשביל להריץ בנצ'מארקס ולקבל תוצאות גבוהות אתה ! אני אישית בשביל להריץ משחקים ולגלוש באינטרנט
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אני לא מבין מה הטעם בכל העניין הזה.אני לא יודע בקשר אליך, אבל אני לא ראיתי עדיין בארץ דיסקים במהירות צריבה של X52. חוץ מיזה, כמה זמן תופסת המעבר הזה ייתן לכם? 5 שניות? ממש אין בזה צורך, לדעתי.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אני לא מבין מה הטעם בכל העניין הזה.אני לא יודע בקשר אליך, אבל אני לא ראיתי עדיין בארץ דיסקים במהירות צריבה של X52. חוץ מיזה, כמה זמן תופסת המעבר הזה ייתן לכם? 5 שניות? ממש אין בזה צורך, לדעתי.אפשר להשוויץ עם זה. אם פעם היו מודדים את הגודל אז היום מודדים את המהירות,מי שגומר יותר מהר מנצח, שיטה דפוקה לדעתי, מה עם ההנאה?
פורסם 2003 ביולי 522 שנים שלי LiteOn LTR-40125S -> LTR-48125Wכלומר מצורב כפול 40 הוא עבר להיות כפול 48בזמנו כשעשיתי את זה ופירסמתי בפורום היו אנשים שאמרו שזה לא בריא לצורב וגם מסיר אחריות.אז היום אחרי הרבה חודשים ומאות דיסקים אני יכול להגיד שאצלי זה עובד נהדר ועם ביצועים נפלאים. דרך אגב לדעתי הנתון הפנימי של הצריבה על המדיות הרב פעמיות שהיום עומד על 32, נראה לי חסר משמעותממילא הכל נצרב על חד פעמיים זולים, השימוש במדיה רב פעמית לטעמי זניח ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.