עבור לתוכן

איך מנצחים במשחקי אסטרטגיה ?

Featured Replies

פורסם

פותח הת'ראד.

נסה לשחק C&C3: KW על הרמה הכי קשה כשהאויב שלך על "Steamroller" ואז תגיד לי אם אתה לא מתתאתגר.

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RA3 זה לא RTS אלא RTC (שזה real time clicking) אין מחשבה אלא רק מהירות ולחיצות...

אין איזו אסטרטגיה גאונית במשחק, אין כמעט משמעות למשאבים כי הם מגיעים בקצב מהיר מאוד, אין משמעות למבנים של יחידות (אני מדבר על הפריסה שלהם בקרב).

זה רק לדעת איזה יחידה טובה כנגד יחידה אחרת בשאר הזמן פשוט תרוץ לקחת משאבים

אם אתה מתעניין בRTS אז עדיף לעבור למשחקים אחרים, ויש הרבה.

כרגע לדעתי COH זה הRTS המושלם עם משמעות לפריסה של החיילים (יש משמעות גדולה לאיגופים ולרתק), המשאבים זה מוצר יקר מאוד רוב הזמן אתה _לא_ יכול לייצר יחידות ולכן אתה צריך לחשוב טוב טוב מה אתה צריך עכשיו בקרב וגם (!) מה תצטרך עוד מעט (כלומר מה האויב יביא נגדך), יש המון טקטיקה במשחק הזה וגם אסטרטגיה, בנוסף המשחק לא נגמר עד שהוא נגמר גם אם נראה לך שכבשת את כול השטחים ואין כלום לאויב עדין יכול להתרחש מהפך (וזה ממש מהנה :))

מצד שני יש לך RTS יותר 'קלאסי' (במובן שלפני COH זה היה הRTS שכולם דיברו עליו) כמו AGE OF EMPIRES, RISE OF NATIONS, STARCRAFT/WARCRAFT ועוד...

דרך אגב, אפילו DUNE2 הוא יותר RTS מאשר RA3 (או C&C האחרונים)

ואני יותר ממסכים עם Lost Spirit, במשחקים האלו ה'אמת' נמצאת ברשת, רק במשחקים מול אדם תראה את היופי של המשחק (כול משחק)

:xyxthumbs:

ומשחק ברשת זאת הבדיקה הסופית שלי לראות אם משחק שווה משהו, המון משחקי RTS הם משחקי CAMPAIN

ומאכזבים קשות ברשת.

פורסם

תגיד איך הקהילה ברשת של the lord of the ring Middle-Earth II ?

מאוד נהנתי אבל השאלה אם יש אנשים שמשחקים בזה (לא חייב מהארץ)

יש עוד משחק מומלץ בסגנון שלו?

פורסם

פותח הת'ראד.

נסה לשחק C&C3: KW על הרמה הכי קשה כשהאויב שלך על "Steamroller" ואז תגיד לי אם אתה לא מתתאתגר.

אם היית קורא את ההודעה הראשונה שלו היית מבין שהוא אומר שהוא לא מתאתגר בגלל שהוא גרוע ולא בגלל שהכל קל מדי.

פורסם

פותח הת'ראד.

אתה חושב שזה יותר קשה מ4 USA SUPER WEAPON GENERAL ב ג'נרלס זירו HOUR אני מהמר שלא, ותאמין לי

שהצלחתי לנצח (באיזו שהיא מידה מוזרה הצלחתי לבנות מספיק סופר וופן בזמן כדי להשמיד את שלהם)

פורסם

אם לא שיחקת אסטרטגיה ואתה חדשת אז הבעיה העיקרית שלך היא כנראה מהירות.

ככה אני משחק:

מחליט על קו מנחה כללי- איך אני רוצה לתקוף ולהתגונן(להתגונן יותר מאוויר או מיבשתי או מימי, לתקוף עם הפצצות , לתקוף יבשתי ולאט, יבשתי ומהר, לפתח קודם בסיס ואז לתקוף, וכו' וכו'). זה תלוי מאד עם מי אתה משחק ונגד מי.(למשל אמריקאים נגד יפנים, נגד רוסים או רוסים נגד יפנים), תלוי איזה יחידות יש לך ואיזה להם.

לאחר מכן - לפי דרך התקיפה שיצרת למעלה, תתחיל לבנות בסיס:

אתה צריך לדעת בערך מה אתה צריך כדי לבנות את המספנה, בית אימונים ובית חרושת לטנקים, ואז לבנות בצורה שבה תגיע הכי מהר ליחידה שאתה צריך הכי הרבה(המפציץ של האמריקאים למשל, או אחת מיחידות הקומנדו או הKirov).

חשוב גם לתפוס מספר מסויים של מקומות הכנסה, כדי להיות בטוח שלא פתאום יגמרו לך המזומנים.

את כל הבנייה של מה שאתה צריך לפי האסטרטגיה אתה צריך לסיים בזמן הכולל שלוקח לך לבנות את המבנים+10 שניות של הזזת עכבר+15 שניות(תנסה בלעדיהן) של לחכות לכסף שיזרום.

אחר כך תבדוק את הבסיס של האוייב. תחפש פרצות בהגנה ותורה לחיילים שלך לעשות את הסיבוב אם הם חייבים, כי כך הם יספגו פחות נזק מההגנות, כלומר יוכלו לגרום יותר נזק לאוייב.

אל תהסס למכור בניין מסויים אם אתה רואה שתוקפים אותך ואתה עשוי להפסיד, עם הכסף תבנה יחידות להדיפת התקיפה/תבנה הגנות נייחות/שניהם בבת אחת.

פורסם

גיוון.

פורסם

כידוע עדיף לתקוף עם כל הכוח יחידה אחת כל פעם.

נשאלת השאלה- מה עדיף: לתקוף קודם אויב עם התקפה חזקה והגנה חזקה, או התקפה והגנה חלשה?

פורסם

טוב, זו שאלה של מכניקה. לפותח הTHREAD ולמי שמעליי :

יש מצב שהדרך היחידה לנצח היא RUSH (אני מזכיר את הZERG RUSH)

אם המשחק בנוי למנוע RUSHES - אז זה תלוי במכניקת הRESOURCES... וזה כבר די מעניין :

EXPANDERS בC&C ZERO HOUR בעלי ייתרון משמעותי על RUSHERS ועל CAMPERS !

בWARHAMMER למרות השליטה, הRUSH הוא הכי משתלם, רק צריך לשים לב שאם האוייב שלך הלך על COUNTER RUSH עליך לשנות אסטרטגיה מיד ! (ואולי אפילו לסגת).

ככלל לגבי COMPAIGN : לבנות הגנות ואז לתקוף מהחלש אל החזק (זה נכון מאוד בRA3 שם לSUPERWEAPONS משקל מכריע בCOMPAIGN)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים