עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך.

השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת:

AMD 4400

ASUS A32NSLI DELUX

2 GB RAM

VAPOCHILL PE

SILVESTONE 650WATT

אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0

מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870)

תודה מראש,

דין גפן

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא בין 150 ל 200 דולר, הכי חשוב לי שיריץ את GTA IV כמו שצריך על מסך 19'',

אבל השאלה שלי היא אם יש לי לוח אם PCIe16 אני יוכל לחבר לו כרטיס של PCIe 2.0

פורסם

תכלס אם אתה מחפש את הכי חזק עד 200$ יש לך ב-newegg את ה 4870 512mb או את ה-gtx260 הרגיל (גרסא קודמת).

אבל בהתחשב במעבד שיהווה צוור בקבוק לכרטיסים אילו, ה-9800gt בהחלט רכישה משתלמת יותר עבורך. (גם הרזולוציה של 19' לא דורשת הרבה)

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה אם ה9800GT והמעבד שיש לי אני יוכל להריץ את GTA IV בהגדרות תצוגה מקסימליות למסך 19''?

פורסם

מקסימליות ? לא. המשחק זולל זכרון הכרטיס ויגביל אותך להגדרות medium (צריך יותר מ-512mb על מנת להרים הגדרות למקסימום)

וגם אם תעקוף את ההגבלה של המשחק ע"י commandline אז הוא יקרטע. תוכל להריץ אבל ב-FPS נמוך...

מה שכן, בהגדרות דיפולטיביות שתקבל (medium) זה עדיין יראה קצת יותר טוב מהקונסולה, ויזוז בצורה סבירה (בהנחה שהמעבד יתמודד איתו)

תראה, זה לא המשחק להתבסס עליו ברכישת כרטיס מסך. מדובר בפורט גרוע יחסית מהקונסולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים