עבור לתוכן

פיקאפים לגיטרה חשמלית...

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני...

אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף?

מה זה גשר צף?

אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך...

תודה..

פורסם

אוקי,

בלי להעליב,

אם אתה לא יודע על מה מדובר,

אתה לא צריך להחליף כרגע שום דבר,

עוד שנתיים תשקול את העניין, הסטוק יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

או קיי... סבבה.. תודה רבה... רק הציעו לי... זה IBANEZ EX SERIES...

פורסם

פיקאפ זה המיקרופון של הגיטרה, גשר צף זה גשר כמו שיש לפנדר (משמש לטרמלו בעיקר, אישית אני לא משתמש בזה

אבל יש אנשים שאוהבים), בתכלס אתה באמת לא צריך להחליף שום דבר כרגע, תתחיל לנגן ובבוא הזמן אתה תרגיש לבד מה אתה צריך...

פורסם

פיקאפ זה המיקרופון של הגיטרה, גשר צף זה גשר כמו שיש לפנדר (משמש לטרמלו בעיקר, אישית אני לא משתמש בזה

אבל יש אנשים שאוהבים), בתכלס אתה באמת לא צריך להחליף שום דבר כרגע, תתחיל לנגן ובבוא הזמן אתה תרגיש לבד מה אתה צריך...

לא,

הגשר שיש בפנדר זה טרמולו

מה שיש באיבנז, ESP, ג'קסון, ודומיהן זה גשר צף, פלויד רוז,

וזה לא משמש רק לטרמולו, זה משפיע על כל הסאונד, הפידבקים, הבנדים וכו'.

פורסם

אתה חזק בהתנצחויות אתה האא? :screwy:

חבל שבהבנת הנקרא אתה קצת פחות חזק, בוא נעבור על זה שוב ברשותך כמובן,

פיקאפ זה המיקרופון של הגיטרה, גשר צף זה גשר[glow=red,2,300] כמו[/glow] שיש לפנדר (משמש לטרמלו[glow=red,2,300] בעיקר[/glow], אישית אני לא משתמש בזה

אם יש עוד שאלות או מה לומר תרגיש חופשי (אבל נסה לדבר ביותר כבוד לאנשים כי אף אחד לא חייב לך כלום וזה רק יוסיף לך)

פורסם

אתה חזק בהתנצחויות אתה האא? :screwy:

חבל שבהבנת הנקרא אתה קצת פחות חזק, בוא נעבור על זה שוב ברשותך כמובן,

פיקאפ זה המיקרופון של הגיטרה, גשר צף זה גשר[glow=red,2,300] כמו[/glow] שיש לפנדר (משמש לטרמלו[glow=red,2,300] בעיקר[/glow], אישית אני לא משתמש בזה

אם יש עוד שאלות או מה לומר תרגיש חופשי (אבל נסה לדבר ביותר כבוד לאנשים כי אף אחד לא חייב לך כלום וזה רק יוסיף לך)

הבעיות בסוגיה הזו הן איננן אצלי חבר,

גשר צף זה לא כמו טרמולו,

טרמולו משמש רק לטרמולו,

זה טרמולו

tremolo_vintage.jpg

פלויד רוז, משפיע על כל אופי הסאונד, ונותן חופש גדול בהרבה מהטרמולו

זה פלויד רוז

floyd_rose_500.jpg

אז דיי לזיין שכל בבקשה.

פורסם

:s07:

זה שאתה מנבל את הפה לא עושה אותך צודק, גשר צף בהגדרה הוא גשר שנראה מרחף או צף, תבדוק את ההגדרה באנגלית...

גשר של פנדר ג'ז מאסטר אפילו סראט (שנתתי כדוגמא) הוא גשר צף ולא יעזור בית דין...

פורסם

טוב,

תקשיב לי טוב,

זה שאתה מנגן חודשיים לא עושה אותך מבין בעיניינים.

גשר צף זה פלויד רוז, גשר שפועל עם מערכת קפיצים אחורית, שהנקודת אחיזה שלו היא המתח בין המיתרים לקפיצים שלו,

הוא משפיע על הסאונד, ונותן אפשרות לשנות את המתח של המיתרים בעשרות אחוזים יותר מהטרמולו.

טרמולו, זה חתיכת מתכת מסריחה שמחוברת לגוף עצמו עם קפיץ בניצב לגשר, שלא כמו בפלויד שהוא מקביל.

יש לך ידית שיכולה לתת לך טיפה מתחיה ורפייה של המיתרים, וזהו, לא משפיע על הסאונד לעומת גשר קבוע,

זה עובדות, ואל תתווכח כי אתה סתם תצא טמבל.

למה רוב להקות המטאל שמכבדות את עצמן משתמשות בגיטרות עם פלויד? כי הוא נותן סאונד אחר,

ולמה להקות אלטרנטיב משתמשות בקבוע? כי הוא נותן סאונד אחר,

קיצר, חאלס, אתה סתם מתווכח

פורסם

ילד, אני גם יותר גדול ממך וגם סביר להניח מנגן יותר שנים ממך (13 ליתר דיוק),

למדתי במגמת מוזיקה בעירוני א' והתקבלתי לרימון (למרות שלא התמדתי במחינה).

מה אתה יודע אני כבר ראיתי (לא אמרת לי איך מתקדם הניגונים מהג'ק של המקרופון?), זה שאתה מדבר כמו

ילד מהשוק, בעייה של ההורים שלך, ועדיין לא עושה אותך צודק, אני דווקא חושב שאתה הוא זה שמנגן חודשיים...

פורסם

חחחחחחחחח התקבלת לרימון

אחי,

זהו,

ניצחת

איזה כיף, ללמוד עם כל הפקאצות שרוצות להיות קרן פלס, משהו מטורף הרמה שם.

ההבדל בינינו, הוא שאני לא מושפע ואלך ללמוד את זה ואחיה בסרטים שזה יהיה הקריירה שלי,

אני עושה את זה נטו כתחביב ומאהבה,

וללמוד סביר להניח שזה יהיה בטכניון, ומשהו מכובד יותר מלהיות "יוצר-מפיק" להגדרת רימון, דברים שאני עושה היום בלי ללמוד שם.

אם אתה מנגן 13 שנה, ואתה קורא למה שיש בפנדר גשר צף, מצבך באמת רע

וזה שיש לך בעיות הבנה, ואתה לא יודע מה זה פרה אמפ, ומשום מה מסיק שזה ה"ג'ק של המיקרופון", זה בעיה אצלך.

האמת ה"ניגונים" על הכרטיס קול 16 ערוצים של פרסונוס

presonus_firestudio_project.jpg

פורסם

ixslashix, MasKaR, נתתם תשובות טובות בשתי ההודעות הראשונות שלכם ומאז אתם גולשים לריב, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים