עבור לתוכן

מחפש סדרות חדשות להנעים את הזמן

Featured Replies

פורסם

איזה סדרות בוטלו?

• תגובות 110
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מתנצלת על ההקפצה, אבל אני רוצה להמליץ על שלוש סדרות חדשות:

Being Human התחילה ב-25/1 אבל יש גם פרק פיילוט מלפני שנה

בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Being_Human_(TV_series)

התיאור של הסדרה נשמע קצת כמו התחלה של בדיחה (ערפד, איש זאב ורוח רפאים גרים יחד בבית אחד), אבל מפרק הפתיחה ופרק הפיילוט עושה רושם שיש לסדרה פוטנציאל. מסופר על שני חברים שעובדים יחד כסנטארים בבית חולים, האחד ערפד והשני איש זאב. מיטשל (הערפד) מחליט שהוא רוצה לנסות להשתלט על התאווה שלו לדם וחושב שלשם כך הוא זקוק כמה שיותר למסגרת. הוא פונה לחבר שלו ג'ורג' (איש הזאב) ומשכנע אותו לשכור איתו דירה. הם מצליחים למצוא בית שהשכירות שלו זולה בגלל שכל השוכרים הקודמים ברחו מהבית בטענה שהוא creepy. בהמשך הם מגלים שהסיבה לכך היא אנני, רוח רפאים שרודפת את הבית. חוץ מהתמודדויות של הדמויות עם כל מה שנובע ממצבם התחילה להיחשף גם עלילה כללית הקשורה לתוכניות של שאר הערפדים.

Being Erica התחילה ב-5/1

בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Being_Erica

הסדרה סובבת סביב אריקה, אישה שלא ממש הולך לה בחיים ויש לה הרבה חרטות על דברים שעשתה והחלטות שהחליטה. אחרי יום לא מוצלח במיוחד היא פוגשת ביועץ/תרפיסט. הוא מבקש ממנה לעשות רשימה של החרטות שלה ולהתחייב בפניו שהיא רוצה לפתור את הבעיות שלה. מיד אח"כ היא מגלה שהוא לא יועץ רגיל כשהיא מוצאת עצמה שוב בנשף הסיום שלה (אחת מהחרטות שלה). בכל פרק אריקה חוזרת לתחנה חשובה אחרת בחיים שלה ולא חוזרת עד שהיא לומדת/משנה מה שהיא צריכה.

Demons התחילה ב-3/1

בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Demons_(TV_series)

כאשר הסנדק (רופרט) שלו חוזר העירה אחרי שנים של העדרות נער (לוק) מגלה שהוא הצאצא האחרון של ואן הלסינג ושעליו לאמץ את האחריות שנובעת מהשושלת שלו. הוא מגלה שהעולם הוא לא מה שחשב ושאביו לא מת בתאונה, אלא בזמן לחימה ביצורים על-טיבעיים (half-lives). מלבד רופרט, יעזרו לו במשימתו גם מינה (פסנתרנית עיוורת ומומחית בנושא היצורים השונים) וחברתו הטובה רובי (המאוהבת בו בחשאי, כמובן).

פורסם

לי, גם דברים חדשים לעקוב אחריהם וגם שניים שאין בHD? אין לך לב? P:

פורסם

אין לי כח לעבור על הכל כדי לראות אם המליצו כבר.. אז:

[glow=red,2,300]Damages[/glow]

פורסם

אכן הזכרתי אותה, סידרה יוצאת מן הכלל, ונדמה כי היא לא זוכה ליותר מדי פופולאריות לצערי בארה"ב.

אני רק מקווה שלא יבטלו אותה כמו סדרות טובות אחרות :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

House

Charmed

אני מופתע שאף אחד לא הציע charmed עדיין

אני מופתע שמישהו כן הציע את זה. איום ונורא.

תיכף תציע גם בנות גילמור, או באפי.

עוד קול ל-Charmed ולבנות גילמור (להוציא את העונה האחרונה). סדרות של אסקפיזם טהור :xyxthumbs:

shem86, יש עוד סדרות שאתה לא אוהב? כי עכשיו סיימתי לראות את כל העונות של באפי, ובנאדם, זאת סדרה מבריקה. תן שמות נוספים!

פורסם

רק עכשיו ראית את באפי??

בהחלט סידרה גאונית.

אני יודע (זאת אומרת, מניח בהנחה דיי וודאית) שכבר אמרו את זה הרבה פעמים במהלך 7 העמודים האלה, אבל - דקסטר.

אם במקרה עדיין לא ראית, זה הזמן. 3 עונות, הרביעית והחמישית מצולמות השנה.

פורסם

לא הייתי קורא לבאפי סדרה גאונית. הייתי קורא לה חביבה ומצחיקה מאוד, גאונית לא (אולי אם תדלג על עונות 4 ו-6).

פורסם

לא הייתי קורא לבאפי סדרה גאונית. הייתי קורא לה חביבה ומצחיקה מאוד, גאונית לא (אולי אם תדלג על עונות 4 ו-6).

מצטער אבל בחיים לא ראייתי את הסדרה באפי, פשוט הצחיק אותי הקטע של "תלג על עונות 4 ו-6"

כמה עונות יש לדבר הזה !?!?

אני מנחש שזאת סדרת "כוסית הנסיכה הלוחמת" סטנדרטית עם העלילה רופפת שנגררת חמישים עונות

מתבססת על דמות צעירה שבני תיפש עשרה יכולים להזדהות איתה וכוחות על טבעים שמאפשרים לה להלחם ברוע של העולם :)

מעבר לזה אני מבין שיש 7 עונות (לפחות) אז בטח יש גם איזה SPIN OFF ה"כוסון הלוחם" לפי אותו סיגנון ולאותו קהל יעד ...

\נו טוב גם אני צפיתי במשהו דומה בזמני ...

נ.ב יש מצב לתמונה של הכוסית הלוחמת שלכם, בשביל לקלוט מה כל המהומה?

פורסם

מה כל כך מפתיע שיש לסדרה 7 עונות?

ואכן יש ספין אוף (אנג'ל), אבל הוא די שונה ממה שאתה מתאר.

בכל מקרה, זו סדרה הרבה פחות טראשית ממה שאתה מתאר (אני מבין שבראש שלך באפי = זינה הנסיכה הלוחמת). זו סדרה הרבה יותר צינית והמוריסטית, וגם עם לא מעט מסרים פסאודו-עמוקים.

ולגבי תמונות - על גוגל לא שמעת?

http://images.google.co.il/images?q=buffy

פורסם

חחח, אם אתה אומר ;D ;D ;D

angel_l.jpg

לי הם עדין נראים כמו כוסית וכוסון לוחמים כמו שצינתי קודם + קצת אלמנטים של עלילה קודרת,

כאילו מה עוד צריך סקס אפיל, אקשן ו THE DARK SIDE (אלא אם כן אתם בני 40 מתחפש ל WOKI ומנסים לתפוס בחורות בדברים הללו שהם מארגנים :kopfpatsch: )

השלב הבא זה דרמה רומנטית על מתבגרים אני מנחש KYLE XY ?

גם בחור בגיל נעורים שיותר חכם מכולם ולא מבינים אותו (ושכולם אוהבים להזדהות איתו)

גם סיפור אהבה של מתבגרים עם מצבים שאתם יכולים להזדהות איתם וגם משפטים שאפשר להשחיל לחברה כדי ... ::)

נ.ב. אם כבר ANGEL אני העדפתי את DARK ANGEL היא יותר כוסית

Dark-Angel-tv-07.jpg

פורסם

אמיר מגזים, אבל באפי גאונית? :-\ מזכיר לי את האקסית שלי...

בסדר, אז זו לא סתם עוד סידרת נעורים, יש שם ציניות, ויש הומור, ואפילו ערפדים.. אבל הכל נמתח כמו מסטיק, יש קטעי שירה, והרבה דרמה (אינטר-ריישל, בני אדם וערפדים ;D) בין קטעי האקשן הבכלל לא מעניינים. לא רואה מה המשיכה הגדולה.. מילא לתפוס פרק פה, פרק שם, אבל לשבת ולראות את כל העונות.. :kopfpatsch:

דקסטר לעומת זאת...

פורסם

דקסטר לעומת זאת...

:xyxthumbs:

פורסם

אני מנחש שזאת סדרת "כוסית הנסיכה הלוחמת" סטנדרטית עם העלילה רופפת שנגררת חמישים עונות

אתה מנחש לא נכון.

יש קטעי שירה

מה אתה רציני? זה היה בדיוק פרק (!) אחד מתוך 7 עונות!

רואים שלא באמת ראית את זה ואתה מתבסס על פרסומות או מה שזה לא יהיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים