פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים אז ככה,הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)?תודה לכל העוזרים.....
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים אין דבר כזה שבקר של דיסק קשיח תומך רק בצ'יפסטים מסויימים.איך בכלל הגעת למסקנה הזאת?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים בלוח אם יש SATA?אם מדובר בבקר SATA ישן אפשר להתאים את הדיסק הקשיח אחורה בעזרת ג'אמפר.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר לא ממש ענו לי בפעם שעברה אז אני מקווה שעכשיו יפתרו לי את הבעיה. יש לוח לוח אם יש עם צ'יפסט של via שלא תומך בחיבור sata (רק לhd ראשי או משהו), ו- hd עם חיבור sata בלי איזה דיסק או משהו שאפשר להיעזר בו. איך אני מתאים את ה hd ללוח אם??? תודה לכל העוזרים...
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אז ככה יש כמה אפשרויות 1 לבטל את הACHI בביוס ואז אתה יכול להתקין מערכת הפעלה בלי בעיה 2 להשתמש בתוכנה nlite יש עליה מידע בסטיקי 3 להוריד את הדרייבר לדיסקט פלופי בהצלחה
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר אז ככה יש כמה אפשרויות 1 לבטל את הACHI בביוס ואז אתה יכול להתקין מערכת הפעלה בלי בעיה 2 להשתמש בתוכנה nlite יש עליה מידע בסטיקי 3 להוריד את הדרייבר לדיסקט פלופי בהצלחה אני חדש בזה אחי. איך אני עושה את הדברים האלה?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אפשרות ראשונה כנס לביוס תחפש את ההגדרה ACHI ותעשה אותה לא פעיל לא בכל ביוס יש את ההגדרה הזאת 2 לגבי תוכנת nlite אין מה להסתבך תעזר בסטיקי 3 לגבי אפשרות של פלופי כנס לאתר היצרן תוריד משם דרייבר SATA תעתיק אותו על דיסקט ושלום על ישראל
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מה אתם רוצים הבחור צודק .צ'יפסט של via לא תומך SATAבלוחות ישנים נכון למרות שיש לו חיבור SATA צריך לעדכן דריבר לפני התקנה F6 http://www.jetway.com.tw/evisn/download/driver/index-1.htm
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור טוב לדרייבר כזה.הלוח אם שלי הוא p4vm890.תודה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.