פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק,שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות,מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב,אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזהמכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצהכמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המהלך, ולראות אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הצרכים שלי נקודתית
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים על איזה מקרן מדובר?יש צורך ביציאות ספיציפיות?סה"כ כל מחשב פשוט יעמוד בצרכים של הקרנת סרטים על אחת כמה וכמה מחשב מבוסס E8400 ודומיו.
פורסם 2008 בדצמבר 1317 שנים זה אמור להתאים לדרישות(שוב, קשה לדעת בדיוק כי לא נתת פרטים נוספים) :מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEMכמות: 1 - מחיר: ¤888קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Proכמות: 1 - מחיר: ¤109לוח אם:Gigabyte GA-EP43-DS3Lכמות: 1 - מחיר: ¤495מארז:ANTEC NSK4480 380W Blackכמות: 1 - מחיר: ¤456זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 CL5כמות: 2 - מחיר: ¤61קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKSכמות: 1 - מחיר: ¤316כרטיס מסך:Sparkle Geforce 9500GT 512MB DDR2 Passive Cooling HDMI Retailכמות: 1 - מחיר: ¤349כונן אופטי:LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ¤135הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ¤45סה"כ: ¤2915המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2857מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/r5dms1b3שקט מאוד ובעל כ.מסך מתאים לדרישות עם HDMI ושני חיבורי DVI
פורסם 2008 בדצמבר 1317 שנים מחבר על איזה מקרן מדובר?יש צורך ביציאות ספיציפיות?סה"כ כל מחשב פשוט יעמוד בצרכים של הקרנת סרטים על אחת כמה וכמה מחשב מבוסס E8400 ודומיו.האמת שככן, כל מחשב פשוט יעמוד בזה, אבל לא כל מחשב פשוטיוכל לתת לי אמינות של מינימום פעמים שהוא יתקע,לגבי סוג מקרן זה רלוונטי למפרט מחשב? אם כן מחר יהיה לי את הסוג שלו
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים מחבר בוא נסגור על זה שהסוג המדוייק פחות חשוב אלא סוג היציאות שאתה צריך.בוא נכוון ליציאות DVI סטנדרטיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.