פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים אני בקורס תיכנות 1 וזו עבודה ראשונה שאני צריך להגיש אני כתבתי אותה ולא הרור לי למה היא לא עובדת :\אשמח לקבל עזרה בעניין והרי הקוד:#include <stdio.h>void main(){ int k,i,ans,num,j,flag; num= 0; j= 0; printf("dear mofo please enter a number greater than 1\n"); scanf("%d" ,&num); flag = 0; for (i=1; i<num ; i++){ ans= 0; i=j; while (num >ans) { ans= ans + j; j= j+1; } if (ans ==num){ flag = 1; for (k = i; k == j-1; k++){ printf ("%d+" ,k );} } } if(flag == 0 ){ printf("cannot find devidors of this fucker\n"); }}govnerנ.ב.הנה החלינק לעבודה התוכנית לעיל היא השאלה הראשונהhttp://bgu.uniclass.co.il/ee08/uploader.php?file=assignmet-1.pdf&id=5
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מה זאת אומרת "לא עובדת"? היא מתקמפלת? מה היא עושה?חוץ מזה, תשתמש ב-int main במקום void main, ושים return 0 בסוף התוכנית.עריכה: טוב, לא התעמקתי הרבה בתוכנית שלך, אבל בשורה שבה אתה עושה i=j, יכול להיות שהתכוונת j=i?חוץ מזה, בלולאה שבה אתה מדפיס את התוצאות, התנאי צריך להיות k < j ולא k==j.
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר כן אתה צודק הבעיה הייתה I=J אצלי בראש שיוויון זה של משוואה לגביי הלולאה היות והתוכנית עובדת אני אשאיר את זה כך. תודה על העזרה g0vner
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.