פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מה גודל המחיצה?אתה יכול גם להיעזר ב CCleaner כדי לנקות ובTreesize כדי לראות מה תופס כמה.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר multicore תודה על התגובה גודל המחיצה כ28G השתמשתי בCCleanerוזה עזר מעט האם יש תקיות סמויות האם אנ יכול למחוק את כל הקבצים בTEMP ללא יוצא מהכלל בברכה
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים berner, תלמד לפסק כי ככה קשה להבין מה אתה רוצה לכתוב.כבר ציינתי לך שיש את treesize לאבחון של תפוסת מקום.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר multicore תודה על הסבלנות שלך ובכן הפעלתי את תוכנת העזר שצינת וקבלתי הנפחים הגדולים שתופסים הם בספרית WINDOWS השאלה האם יש מקום לסנן שם בברכה
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים זה כבר תלוי לאותם נתונים שיש שם.יש קבצים זמניים שניתן להעיף ויש קבצים שחיוניים לתפעולה המערכת.בדיוק בגלל שטויות כאלו אני נגד חילוק למחיצות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.