עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי טוב למערכת שלי ? [תקציב 1200 ש"ח]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דניס, מה יותר טוב וכדאי לי לקחת ? Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 או inno3D Geforce 9800GT 512MB DDR3 ... מה יהיה מנוצל יותר במערכת שלי ויריץ הכי טוב שאפשר משחקים כבדים כמו GTA ?.. וכמובן כמו שכתבתי בלי שיהיה צוואר בקבוק ושהספק יוכל להחזיק את כל המערכת כולל הכרטיס מסך ...

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה - HD4850 חזק יותר אבל גם 9800GT מפעיל משחקים מצויין ברזולוציה של המסך שלך.

לא כל שנה לשדרג, אבל אחרי שנתיים זה כבר יהיה מומלץ מאד.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאני מבין ממך שכדאי לי לקחת את ה - 4850 ... הוא לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת ?.. הספק יוכל להחזיק את כל המערכת כולל הכרטיס מסך ?.. לא ענית לי בקשר לשאלה אם אתה יכול להביא לי את האייסי\מסן שלך שרק תעזור לי בקשר לזה ואחר כך אם אתה רוצה תסיר אותי מהרשימה ...

עריכה: מה יותר טוב מבין שתי הכרטיסים האלה ?.. inno3D Geforce 9800GT 512MB DDR3 או INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 ?.. ה - 9800GTX+ לא יעשה צוואר בקבוק למערכת שלי ?.. הספק יחזיק אותו + את כל המערכת ?..

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאני מבין ממך שכדאי לי לקחת את ה - 4850 ... הוא לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת ?.. הספק יוכל להחזיק את כל המערכת כולל הכרטיס מסך ?.. לא ענית לי בקשר לשאלה אם אתה יכול להביא לי את האייסי\מסן שלך שרק תעזור לי בקשר לזה ואחר כך אם אתה רוצה תסיר אותי מהרשימה ...

עריכה: מה יותר טוב מבין שתי הכרטיסים האלה ?.. inno3D Geforce 9800GT 512MB DDR3 או INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 ?.. ה - 9800GTX+ לא יעשה צוואר בקבוק למערכת שלי ?.. הספק יחזיק אותו + את כל המערכת ?..

מישהו ?.. עזרה בבקשה ... אני צריך לעשות הזמנה לכרטיס (כלשהו חח) ...

פורסם

לא יהיה צוואר בקבוק והספק יחזיק.

ה - 9800GTX ו - HD4850 הם יותר ממה שאתה צריך ולכן המלצתי על 9800GT אבל אתה יכול לקחת אותם אם אתה ממש לא רוצה להתפשר על הגדרות, עם עדיפות לזול מביניהם.

פורסם
  • מחבר

לא יהיה צוואר בקבוק והספק יחזיק.

ה - 9800GTX ו - HD4850 הם יותר ממה שאתה צריך ולכן המלצתי על 9800GT אבל אתה יכול לקחת אותם אם אתה ממש לא רוצה להתפשר על הגדרות, עם עדיפות לזול מביניהם.

תודה על התשובה דניס (:

אני הולך על ה - 9800GTX+ למרות שלפי מה שהבנתי עדיף את ה - 4850HD אבל ATi יש לי נסיון לא טוב איתו בגלל הכרטיס מסך שלי (x1950) ספציפית שיש לו בעיות עם ה - AA וחוסר תאימות במשחקים אז אני פוחד שגם בזה יהיה במשחקים שעתידים לצאת ...

פורסם

אם כבר 9800GTX

אז עדיף 4850 , מביקורות שראיתי ה4850 עוקף אותו בביצועים כמעט תמיד.

וגם יותר זול לא ?

פורסם
  • מחבר

אם כבר 9800GTX

אז עדיף 4850 , מביקורות שראיתי ה4850 עוקף אותו בביצועים כמעט תמיד.

וגם יותר זול לא ?

אבל הוא כרטיס ממש חם וגם אני פוחד שיהיה לי בעיות טקסטורה ו - AA בכרטיס הזה כמו עם הכרטיס שלי (x1950 Pro)

פורסם

X1950PRO היה פאשלה יוצאת דופן של ATI.

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות ?.. על מה ללכת בסוף ?.. על ה - 4850HD או על ה - 9800GTX+ ?.. ראיתי באינטרנט שה - 4850HD הוא כרטיס נורא חם ואם מעלים את מהירות המאוורר שלו הוא נורא רועש (ורעש אצלי לא בא בחשבון כי ההארד דיסק שלי לא שקט אבל גם לא רועש עד כדי כך אז תוספת של עוד משהו מרעיש, מרתיע אותי) ... ראיתי גם של - 4850HD יש בעיות עם ה - GTA בקשר לעצים\בניינים שהם נעלמים מדי פעם וגם ATi לא ממהרת לתקן את הבעיות ולא רק בדרייברים שלה ל - GTA אלא לכל משחק אחר ... ו - Nvidia ישר מתקנת ומוציאה עדכון דרייברים ... אנשים תעזרו לי לבחור ... אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף שאני משקיע בכרטיס מסך ...

פורסם

אם ככה לך על ה +9800GTX של INNO3D או של TWINTECH (אני מעדיף את השני מבחינת קירור).

פורסם
  • מחבר

אם ככה לך על ה +9800GTX של INNO3D או של TWINTECH (אני מעדיף את השני מבחינת קירור).

דניס אבל באתר של פנדה מחשבים כתוב שה - INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 בא עם קירור טוב יותר ואם תכנס לקישור של הפריט הזה אצלם תראה שהדברים האלה כתובים שם:

כרטיס מסך מהסדרה החדשה 9800GTX PLUS

512MB DDR

מהירות 738/2200 מה"צ

גירסה מיוחדת כולל קירור טוב יותר של FREEZER DHT ושקט יותר

עריכה: אה ודניס אמרו לי בפורום אחר שדווקא כן יהיה לו צוואר בקבוק עם ה - 9800GTX+ ... לא יודע בקשר ל - 4850HD ...

פורסם

הקירור של ה - TWINTECH טוב יותר לדעתי.

לא יהיה צוואר בקבוק עם E4500.

פורסם
  • מחבר

הקירור של ה - TWINTECH טוב יותר לדעתי.

תקרא בבקשה את העריכה שלי בהודעה שלי אחת מלמעלה ...

עריכה: אה הנה ערכת ...

אז אני יכול ללכת בשקט על ה - Twintech ?..

מה ההבדל בין המהירויות של שתי הכרטיסים של החברות Twintech ו - INNOVISION ?..

פורסם

כן.

אותם המהירויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים