עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי טוב למערכת שלי ? [תקציב 1200 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (של Nvidia) למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 1000 שקל וחריגה של 200 שקל מקסימום ... עכשיו הכרטיס מסך שאתם מציעים לי לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אהה ואת הכרטיס מסך תביאו מחנות האתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il)

המפרט שלי:

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb

Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775

ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E

OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15

GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15

Enermax Liberty 400W Active PFC

עריכה: ראיתי בכמה פוסטים שרושמים גם את המסך ... לא הבנתי למה אבל זה המסך שלי ... LG 19' L1932TQ

עריכה 2: מה יותר טוב מבין שתי הכרטיסים האלה ?.. inno3D Geforce 9800GT 512MB DDR3 או INNOVISION Geforce 9800GTX+ FREEZER EDITION 512MB DDR3 ?.. ה - 9800GTX+ לא יעשה צוואר בקבוק למערכת שלי ?.. הספק יחזיק אותו + את כל המערכת ?..

תודה מראש,

משה

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת.

אני ממליץ לך על 9800GT.

פורסם
  • מחבר

תוסיף את התקציב לכותרת.

אני ממליץ לך על 9800GT.

המערכת שלי תחזיק אותו בלי שיהיה צוואר בקבוק ?.. ואיך הוא יעלה את ה - GTA החדש ועוד משחקים כבדים אחרים ?.. ועל איזה גראפיקה ?..

סליחה שאני שואל כל כך הרבה אבל לפני שאני קונה אני צריך לדעת אם כדאי בכלל ...

הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388_2781&products_id=23306 מתאים למערכת שלי ? (בלי צוואר בקבוק כמובן)

לפי מה שהבנתי בפרטים על הכרטיס הזה שיש לו יציאת PCI-E 2.0 ונראה לי שבלוח אם שלי אין PCI-E 2.0 ...

פורסם

הכרטיס הזה יקר מידי ולא שווה לקחת אותו , מקסימום 4850 אם אתה מפעיל הגדרות גבוהות ועם פילטרים , אם לא גם 9800GT יספיק ...

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מבין הכרטיסים ששניכם הצעתם לי (שלא עולים על 1200 ש"ח) יריץ לי נגיד את ה - GTA החדש על הגראפיקה הכי גבוהה כם כל הפילטרים עד הסוף ?.. בלי צוואר בקבוק וכמובן שהספק שלי יחזיק אותו + את כל המערכת ...

פורסם

ה - 9800GT יריץ אותו בסדר, אבל המשחק תלוי יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך.

ולא ראיתי שיש בו פילטרים בכלל.

פורסם
  • מחבר

ה - 9800GT יריץ אותו בסדר, אבל המשחק תלוי יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך.

ולא ראיתי שיש בו פילטרים בכלל.

אז לפי המעבד שלי איזה כרטיס יותר כדאי מבין מה שהצעתם שיפעיל לי את המשחק בלי תקיעות (שיעבוד חלק) אבל בגראפיקה הכי גבוהה ועם פילטרים עד הסוף ?..

אתה לא מאמין כמה אתה עוזר לי (:

פורסם

המעבד שלך לא יפעיל את המשחק על הגדרות גבוהות מדי כרגע, לא משנה איזה כרטיס מסך תשים.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלך לא יפעיל את המשחק על הגדרות גבוהות מדי כרגע, לא משנה איזה כרטיס מסך תשים.

כרגע ?.. בעתיד הוא כן ?.. לא הבנתי ... אפשר הסבר בבקשה ?..

לפי המעבד שיש לי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיריץ את המשחק הכי טוב שאפשר ?.. כי אם נגיד אני יקח אפילו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בעולם אז המעבד יגביל אותו וסתם רוב הכוח שיש לו לא ינוצל ...

פורסם

אמרתי כרגע כי מקווה שיעבדו על האופטימיזציה של המשחק והוא שחיק בהגדרות גבוהות גם למי שאין לו מרובע ליבות.

לך על 9800GT, אים טעם לקנות משהו מעבר לזה ל - GTA 4, את המשחק יותר מעניין המעבד מאשר כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אמרתי כרגע כי מקווה שיעבדו על האופטימיזציה של המשחק והוא שחיק בהגדרות גבוהות גם למי שאין לו מרובע ליבות.

לך על 9800GT, אים טעם לקנות משהו מעבר לזה ל - GTA 4, את המשחק יותר מעניין המעבד מאשר כרטיס המסך.

מה ההבדל בין הכרטיס מסך שאתה הצעת לי (זה שהבאת לי קישור אליו) לבין הכרטיס הזה ASUS NVidia 9800GT 1GB GDDR3 HybridPower PCIE ?..

ראיתי בפורומים בחו"ל שממליצים שם לקנות את ה - 4850 כי הוא יותר חזק מה - 9800GT ... אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים שיצאו ושייצאו ... שלא כל שנה אני יצטרך לחדש ... זה הדבר האחרון שאני קונה למחשב, אני יותר לא משפר אותו ...

פורסם

הבדל זניח מאד, לאסוס יש 1GB זיכרון שלא מנוצלים בכל מקרה.

ה - HD4850 חזק יותר אבל גם 9800GT מפעיל משחקים מצויין ברזולוציה של המסך שלך.

לא כל שנה לשדרג, אבל אחרי שנתיים זה כבר יהיה מומלץ מאד.

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי את האייסי\מסן שלך ?.. קשה קצת להתכתב בפורום ... אם אתה רוצה אתה יכול אחר כך למחוק אותי מהרשימה או משהו אני רק צריך את העזרה שלך ... אני לא יציק אל תדאג ... אם כן שלח לי לפרטי ...

עריכה: למה הזכרון לא מנוצל ?.. הוא ינוצל בעתיד ?..

פורסם

הזיכרון לא מנוצל כי כדי לנצל אותו יש לשחק ברזולוציות גבוהות יותר שהמסך שלך לא מאפשר בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים