עבור לתוכן

האם ל-012 יש לימיט הורדות?

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם או פשוט לעזוב את החברה הגרועה הזאת וזהו. מנסיון עם 013 שבזמנו חסמו לי פורטים גבוהים אני יודע שבתמיכה הם יחכישו הכל?

למשל ברגע זה אני מוריד קובץ מראפידשר בגודל של 2.5Mb במהירות של 2.4 וגם זה פשוט לא זז ונראה תקוע לגמרי.

פורסם

תראה גם לי 014 נותנים מהירות הורדה מחפירה לחו"ל

אבל אין לי בעיה של סינון על בסיס נפח תעבורה.

אני זוכר שקראתי כתבה לפני חצי שנה בערך לגבי הנושא ו015 היו בעד הרעיון וצינו שכל הספקים יצטרכו לעשות את זה במוקדם או במאוחר

ותאכלס זה הגיוני כי סינון לפי תכנים לא יעיל בניגוד לשיטה הנ"ל.

אבל אתה בטוח שזה המקרה? יתכן וזה פשוט צירוף מיקרים וקודם הורדת משהו עם הרבה מקורות בארץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים