עבור לתוכן

מחשב נכבה אחרי אימיול. מצ"ב קבצי Minidump

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה.

יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו.

אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה.

בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול.

מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק.

אלו המסקנות שלי:

1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט.

2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית.

3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת.

4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים של המארז. בבדיקות שעשיתי הטמפ' של המעבד לא עולה על 40C (בדקתי בתוכנת SIW)

אני מצרף את הקבצים של Minidump. אם מישהו יכול לעזור לי לפענח אותם ובכלל לעזור לי להבין איך אני פותר את הבעיה הזאת- אני ממש ממש אשמח.

תודה

(הלוח אם שלי הוא של ASUS M3A78. לא עבר OC.)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה!

אבל מה זה אומר? לא הצלחית להבין מהקישור איפה בדיוק הבעיה...

אני צריך להתקין את התוכנה registrybooster וזה יפתור את הבעיה?

ומה בדיוק הסיבה אם זה לא אימיול?

מצטער לא הבנתי. בכל מקרה אני אתקין את התוכנה ונראה אם זה עוזר.

פורסם

The process Motorola USB Cable Modem NDIS 5.0 Driver belongs to the software Motorola USB Cable Modem or Motorola SURFboard USB Cable Modem Windows Driver by Motorola Inc.

מה לא מובן?

יש לך מודם DOCSIS של מוטרולה מדגם Surfboard שמחובר בUSB והדרייבר שלו מקריס לך את המערכת.

פורסם

תנסה לעדכן את הדרייבר של המודם.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים