עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז הזה.?

Featured Replies

פורסם

ואפילו יש דגם שעולה 541 ויש בו מקום לשש כוננים!!!!

אבל אני אישית מעדיף את אנרמקס...... ;D ;D ;D

נראה

שאתה מעדיף את המארז של אנרמקס(כמו רבים אחרים כאן) למרות שאתה כותב בהתפעלות(תקן אותי אם אני טועה) שיש באנטק מקום ל 6 כוננים אז אולי בכל זאת תגיד לי למה אתה מעדיף את האנרמקס?

בגלל שאנרמקס לא יתפרק אחרי שבוע.....

תגיד לי איך אתה יודע שהאנטק כן יתפרק אחרישבוע?! היה לך אותו או משהו או שזאת פשוט שמועה שעוברת מאחד לשני כאן באתר.

שמעו אני לא כאן בעד המארז של אנטק אבל נראה שכולם פה באתר פיתחו גישה שלילית, אולי אפילו שנאה אם להגזים למארז של אנטק...

אם אפשר בבקשה לכתוב לי למה האנרמקס כ"כ עדיף כאן על כולם או שסתם כולם פה מתעבים את האנטק.

KRS1

פורסם

נראה

שאתה מעדיף את המארז של אנרמקס(כמו רבים אחרים כאן) למרות שאתה כותב בהתפעלות(תקן אותי אם אני טועה) שיש באנטק מקום ל 6 כוננים אז אולי בכל זאת תגיד לי למה אתה מעדיף את האנרמקס?

עכשיו אתה מערבב דגמים.

תגיד לי איך אתה יודע שהאנטק כן יתפרק אחרישבוע?! היה לך אותו או משהו או שזאת פשוט שמועה שעוברת מאחד לשני כאן באתר.

ועכשיו אתה סתם מדמיין...

איפה אתה רואה שהוא אמר את זה?

שמעו אני לא כאן בעד המארז של אנטק אבל נראה שכולם פה באתר פיתחו גישה שלילית, אולי אפילו שנאה אם להגזים למארז של אנטק...

אם אפשר בבקשה לכתוב לי למה האנרמקס כ"כ עדיף כאן על כולם או שסתם כולם פה מתעבים את האנטק.

פשוט וקל - שניהם זה בדיוק אותו מארז.

ההבדלים היחידים הם שה-Enermax כולל עוד מאוורר נוסף לעומת ה-Antec (שלושה מאווררים במקום 2, ואפילו חזקים יותר בצורה משמעותית לפי ביקורת שהתפרסמה בחדשות לפני שבועיים בערך), ספק כוח חזק יותר, והוא אפילו זול יותר בהפרש קטן.

אז תגיד לי אתה, למה לשלם יותר ולקבל פחות?

אולי עברת שטיפת מוח ע"י חנות מסויימת שמוכרת בכל הארץ כחנות מאוד לא אמינה.. אם כן, הייתי ממליץ לך לבדוק את הדברים בעצמך, לא לסמוך על אף אחד חוץ מעצמך, ולבדוק לבד מה יותר טוב... לקרוא ביקורות והשוואות מכל העולם, ללכת לאנשים שקנו את המארזים האלה ולבדוק בעצמך אם יש הבדל כלשהו חוץ ממה שאמרתי, וזהו..

פורסם

כי אנטק מיובא ע"י הדובי החמוד. זו לפי דעתי לא דעה מקצועית אלא דעה מהרגש ומשטיפת המוח!

אני בטוח שיקפצו עלי כל מיני אנשים שיטענו שאני מבלבל את המוח ואנרמקס יותר טוב...וכו וכו!! אבל זה לא מעניין אותי מי יותר טוב כי זה מארז שמיועד לשרתים ואני גם ככה לא אקנה אותו...אני לא משוגע לקנות ב 150 דולר מארז!!!

מה שיש לי מספיק בהחלט והוא עלה לי רק 30 דולר...

כל משוגעי ה OC והקירורים המיותרים שאין להם מה לעשות עם הכסף שלהם שיקנו! ויבוסם להם ..לא אכפת לי...

פורסם

אני לא אמרתי שהאנטק יתפרק אחרי שבוע.....

אמרתי שהציפטק זול ולא שווה.......... לא סתם קוראים לו "צ'יפ (זול)-טק"!

פורסם

ואפילו יש דגם שעולה 541 ויש בו מקום לשש כוננים!!!!

אבל אני אישית מעדיף את אנרמקס...... ;D ;D ;D

נראה

בגלל שאנרמקס לא יתפרק אחרי שבוע.....

KRS1

כל המארזים מיוצרים ע"י אותה חברה.

נקודת ההכרעה היא :

1. כמות ההשקעה שאתה מוכן להוציא על המארז מול השימוש שלו.

2. האם אתה מעוניין בספק כוח.

3. האם היתה סומך על חברה שמיבאת ומוכרת את המוצרים, שהרבה מהחברות האחרות בשוק לא מוכנות לעבוד איתה, שמשתמשת בשקרים והשמצות כדי לדחוף את המוצרים שלה ??

לדוגמה, הצורה שהם מציגים את המוצר שלהם ( בתקופה של שבועיים) :

התאור של המארז היום:

ללא ספק

4 מקומות לכוננים

3 מאוררים כולל אחד בצד הדלת

יצרן המארזים הטובים בעולם

מלאי מוגבל

התאור של המארז אתמול:

ללא ספק

4 מקומות לכוננים

4 מאוררים כולל אחד בצד הדלת

יצרן המארזים הטובים בעולם

מלאי מוגבל

התאור של המארז לפני שבועיים:

ללא ספק

4 מקומות לכוננים

4 מאוררים כולל אחד בצד הדלת(enermax רק 3)

ישירות מהמפעל שמייצר את מארזי ENERMAX

מלאי מוגבל , נא לבצע הזמנה מראש

צפוי להגיע בשלהי פברואר

כיצד הם מציגים את המתחרה - תאור של האנרמקס (היום ולפני שבועיים):

אחריות שלוש שנים

יש להיזהר עם פתיחת הדלת עלולה להישבר בקלות

וסתם ציתותים נוספים מהאתר:

1. מבחינת איכות.המארז הוא אותו מארז כמו ANTEC.

2.מאחר והמארזים של ANTEC איכותיים יחסית יקרים , מצאנו לנכון לייבא מארזים יותר זולים שנראים כמו ANTEC .

יתכן שהם תעו בקשר לכמות המאוררים - אבל זה באמת לא משנה, זאת מכיוון שאת שאר השקרים שלהם ניתן לקרא שחור על גבי אפור.

גם אם המוצר יהיה טוב - למידת האמינות של המפיץ תהה השלכה רבה על הדעה הכללית של המתמשים לגבי המוצרים שלהם.

פורסם

אם אני לא טועה, אפילו פלונטר שמוכרים כמות עצומה של מוצרים, ועובדים עם כמות עצומה של יבואנים וספקים, לא סומכים עליהם, ולא קונים מהם כלום.. נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים