עבור לתוכן

מנסה להתקין מערכת אקס פי פרו חוקית ו ntldr is missing מופיע בעת הדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה

פורסם

אני משער שעדיין לא התקנת את מערכת ההפעלה... בהנחה שזהו המצב - דאג שהמחשב מנסה לעלות קודם מהצורב,

ע"י הגדרתו ב- BIOS ככונן boot ראשוני.

פורסם
  • מחבר

ואיך בדיוק אני עושה זאת ?אני לא מומחה גדול למחשבים .אם בזמן הSTARTUP שאני מבצע אני לוחץ על F11 אז הוא פותח לי אפשרויות של BOOT ומה אז?תודה.

פורסם

אם יש לך תפריט BOOT בלחיצה על F11, החיים קלים יותר - בחר את ה-CD-ROM בתפריט.

אחרי זה, כשהוא מנסה לעלות את ה-CD הוא ירשום לך ללחוץ על מקש כלשהו ע"מ להעלות מה-CD. פשוט תלחץ על מקש במקלדת - הוא יקציב מס' שניות ואם לא לחצת בזמן הוא ינסה שוב להעלות מהכונן הקשיח.

פורסם
  • מחבר

עשיתי זאת והדיסק בכונן מתחיל לעבוד ולאחר מספר שניות מפסיק ושוב מופיע לי אותה בעיה ntldr is missing .?ושוב תודה על עזרתך.

פורסם

חוקית ? וגם מקורי ? או שצרוב ?

פורסם
  • מחבר

חוקית ומקורית.ןאפילו דיברתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם הם לא הצליחו לעזור. :nixweiss:

פורסם

סטרל ואלט ודיליית

"סטרל" זה התרגום הכי מקורי שראיתי עד היום ל Ctrl (קונטרול) לעברית.

;D ;D ;D ;D ;D

זה היה טוב.

בכל מקרה לבעיה שלך כנראה הדיסק נדפק, יש לך אפשרות לבדוק את ההתקנה עם דיסק אחר ?

דבר עם התמיכה של Microsoft אולי ישלחו לך העתק של ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

הדיסק בסדר כי ניסיתי עם עוד דיסק והבעיה חזרה לגביי מיקרוסופט כדיברתי איתם הם לא הציעו לי שום דבר למעט שידרוג לויסטה וזה מה שהם שוים. :bash:

פורסם

אם קנית גרסת OEM, מי שאחראי לתמיכה הטכנית שלך זה מי שמכר לך את זה במידה והוא בכלל מספק שירות כזה.

תמיכה טכנית בכלל לא כלולה במחיר הזול של גרסת OEM.

תנסה את זה:

http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm

פורסם

מקלדת עובדת ? לביוס אתה נכנס ? או שהיא מחוברת ל USB ?

שגיאה שלך אומרת שמחשב עושה בוט מקשיח - ואין עליו כלום.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את הדיסק בארהב לכן אין לי אפשרות לפנות למי שמכר לי לפני שנה וחצי אבל לפי הלינק הבעיה היחידה היא New hard disk drive being added

אבל הוא כבר מפורמט יותר מזה יש לי כבר 2 ושניהם מפורמטים ושניהם נוסו .מחר אני אלך למעבדת מחשבים שינסו הם כי כבר נמאס לי במשך 3 ימים כמה שעות ביום אני מנסה ולא מצליח בכל מקרה תודה לעוזרים ואני אעדכן מה הבעיה בהמשך.שבת שלום ויום טוב. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים