עבור לתוכן

זכרון של 1066MHZ מזוהה כ-800MHZ. זה בסדר?

Featured Replies

פורסם

אחרי עידכון ביוס כנראה שהלוח שלי נדפק !!!

חזרתי מעבודה המחשב עובד ואין תמונה לחצתי על העכבר וכלום המחשב לא מגיב.בדקתי מאחור הספק עובד וגם המאווררים

רק שניתקתי תספק הפעלתי מחדש וזה עבד.יש לציין שזה אף פעם לא קרה לי אני מתחיל לדאוג !!!

אני לא מתחיל לעשות בדיקות אין לי עצבים

האם יש אחרית על דבר כזה ? וכן הלוח עדיין באחריות מה אני צריך לומר להם .איך אני מסביר את עצמי

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אני מציע לך אלכסנדר שבפעם הבאה שאתה מציע הצעות שכאלו, תאמר לפחות שקיים סיכון ושזה פוגע באחריות.

לא יודע באיזו חנות לא מחליפים לוח אם הוא לא תקין ולא משנה מה הסיבה (חוץ מנזק בזדון כמו קריעת שבבים או משהו) כולל עדכון ביוס. לא שואלים בכלל. רואים שלא עובד וזהו זה לפי מה שיצא לי לחוות לפחות.

אחרי עידכון ביוס כנראה שהלוח שלי נדפק !!!

חזרתי מעבודה המחשב עובד ואין תמונה לחצתי על העכבר וכלום המחשב לא מגיב.בדקתי מאחור הספק עובד וגם המאווררים

רק שניתקתי תספק הפעלתי מחדש וזה עבד.יש לציין שזה אף פעם לא קרה לי אני מתחיל לדאוג !!!

אני לא מתחיל לעשות בדיקות אין לי עצבים

האם יש אחרית על דבר כזה ? וכן הלוח עדיין באחריות מה אני צריך לומר להם .איך אני מסביר את עצמי

עדכון ביוס לוקח בערך חצי דקה. אם הלו עלה אחרי זה ועבד בסדר, כנראה שהעדכון הצליח (הלוח כתב שהעדכון הצליח ?).

אם המחשב נפל (לא הבנתי את ה "אחריה עבודה", מה עבד ופתאום לא עובד ?) אחרי עבודה ממושכת אולי ההגדרות ב BIOS החדש לא DEFAULT. תעשה אותן DEFAULT (תפריט אחרון ב BIOS).

אה, ואל תתרגש. בפעם הראשונה זה תמיד מותח ;)

פורסם

DEFAULT עשיתי ואני לא מתרגש

המחשב עובד כרגע החשש שלי מקריסות

פורסם

לא יודע באיזו חנות לא מחליפים לוח אם הוא לא תקין ולא משנה מה הסיבה (חוץ מנזק בזדון כמו קריעת שבבים או משהו) כולל עדכון ביוס. לא שואלים בכלל. רואים שלא עובד וזהו זה לפי מה שיצא לי לחוות לפחות.

עדכון ביוס לוקח בערך חצי דקה. אם הלו עלה אחרי זה ועבד בסדר, כנראה שהעדכון הצליח (הלוח כתב שהעדכון הצליח ?).

אם המחשב נפל (לא הבנתי את ה "אחריה עבודה", מה עבד ופתאום לא עובד ?) אחרי עבודה ממושכת אולי ההגדרות ב BIOS החדש לא DEFAULT. תעשה אותן DEFAULT (תפריט אחרון ב BIOS).

אה, ואל תתרגש. בפעם הראשונה זה תמיד מותח ;)

אלכסנדר בלי לפגוע או חס וחלילה לעליב, מאז ומתמיד אין אחריות על O.C,עידכון ביוס/צריבת ביוס.

לגבי חנויות נכון שהם לא מסתכלים, אבל!! הם שולחים את הלוח ליצרן שבו הוא בודק תלוח

והם תמיד מחפשים את כל האנשים שעושים עידכון ביוס צריבת ביוס ו O.C כדאי לשלול תאחריות

אינטרס פה שתיקנה לוח חדש. אז אין לי מושג מאיפה אין לך תידע הזה שהוא חייב לכל טכנאי ניקרא לזה ככה לשם שינוי

שחייב לדעת על פרטי האחריות

לגבי עידכון עשית קרס לך המערכת אין לך ממה לחשוש תופעות של עידכון ביוס לא מוצלח

באים בצורות כאלה ( אי זהוי כרטיס מסך,FUN LVL UP,CPU LVL UP אי זהוי של כל חריצי הזיכרון צ'יפסט לא מזוהה אי זהוי רכיבים בתוכנת ההפעלה

ERROR בעליית החומרה ויש עוד כמה ועם זה עומס יש למה לדאוג שים לב טוב לטמפרטורה של המעבד ושאר רכיבי המחשב

שלא יגרם נזק ושום אני חוזר על דבריי ועל דבריו של ניקי במצב של זיכרונות כזה נוגע בין 800 ל1066 לא רצוי ולא כדאי לעדכן ביוס

חסר משמעות וחסר תועלת בפרוש!! מוחלט!!, לומדים את זה אפילו בקרוס הכי פשוט של טכנאי PC

קח את דבריי ברצינות לנו אין אינטרס להזיק לך או לפגוע בך ..

שיהיה יום טוב :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר כאילו כל טכנאי אמור לדעת אחריות של כל חברה/יבואן. מעולם לא נתקלתי במישהו שנדפק לו הביוס והלוח הלך שלא החליפו לו בלוח חדש.

כנראה אנחנו קונים בחנויות שונות שלא "מבינות" את הצרכן ומנסות להילחם איתו. אפילו בגיבור מחשבים ריבונו של עולם החלפנו לוחות כאלה (מי יישמע, היו רק שני מקרים כאלה).

פורסם

עברו כמעט 24 שעות אם אני לא טועה המחשב לא קרס מאז אפשר להפסיק לדאוג?

פורסם

לא יודע=לא דואג.

כיוון שהכל זמני בעולמנו=בינתיים עובד אז הכל סבבה.

פורסם

אני חושב שהדיון מיצה את עצמו,

KingYes לא הגבת מזמן ואם תרצה לפתוח את הדיון ולחזור לעניינים שלך אז תשלח לי בבקשה הודעה פרטית בעניין.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים