פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מישהו כבר מצא פיתרון לבעיות הצל ?! http://img229.imageshack.us/my.php?image=71745379xr9.jpg הצלליות נופלות ככה לא? כי גם אצלי הן לא מדוייקות..
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אהלן אנשים.כאשר אני מנסה לעשות בדיקת benchmark דרך הגדרות הגרפיקה במשחק הוא ממחיל את הבדיקה מגיע לסיומה ולפני רגע התוצאות מופיע מסך שחור הוא נתק ומופיע לי הודעת שגיאה , יש תמונה.האם הגדרות הגרפיקה שלי טובות? יש תמונה של ההגדרות. כרטיס מסך GTX295 .תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים יש לי שני מחיצות בהארד דיסק ועל שניהים יש GTAבאחת מותקן ויסטה ובשנייה "7"כל הזמן שיחקתי בויסטה ואני רוצה להעביר את השמירה שלי מהויסטה ל"7"אפשר תדרוך פשוט?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים ואוו לא חשבתי שהמנוע של המשחק עד כדי כך דפוק...800*600 המשחק זז ממש מגעיל ומקרטע, העלתי סתם ל 1360*768, הופה, פתאום המשחק זז לי על 30-25 FPS ושחיק לחלוטין!שמתי הכל על מדיום וזה עובד בסדר גמור...הזוי לחלוטין.אני שונא את רוקסטאר!
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים ^^^ אגב, עוד יותר מצחיק שאני עם 8600GT we dont care; the main idea is to hate rockstar! p.s. im not a fanboy
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אם כבר תשנאו את Rockstar Toronto וגם אז אתם תצטרכו לשנוא את חצי מהמפתחי משחקים לPC.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אם כבר תשנאו את Rockstar Toronto וגם אז אתם תצטרכו לשנוא את חצי מהמפתחי משחקים לPC.כפי הידוע לי EA לא קנתה את רוקסטר, לכן זה חוסך לנו כמה שנואים...אם כבר שינוי אז צריך לשנות לרוקסטר מחלקת תיכנות וגראפיקה (אחרי כמה דקות במשחק ניראה לי שמחלקת "אופטימיזצייה" לא קיימת..)
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים אחרי המשחק הזה יהיה 1 כזאתלא ניראה לי, הם הודיעו רישמית שהם מאוכזבים מהPC ועוברים לקונסולות. עכשיו למה הם ציפו? להוציא חתיכת חרה מהתנור ולמכור אותה במחיר של עוגה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.