עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV - כל הבעיות הטכניות של המשחק כאן

Featured Replies

פורסם

חברים יש לי פה מחשב שנראה לי מספיק להכל! ועדין לפמים הוא יוצא לי עם שגיאה RESC10 משהו כזה GTA IV FATAL ERROR OUT OF MEMORY

שתבינו כל מחשב Q9550 4GB RAM DDR2 1066MHZ

GTX280 של ASUS

500 GB HARD DISK

לוח P5Q של ASUS

DRIVER אחרון של NVIDIA

הכל מאוורר לחלוטין!!! מארז של TK SPEDO .

יש תיקון לזה ????

כוון את ה-PreRender Limit ל-"0" בלוח הבקרה של אנוידיה (עדיף בפרופיל של GTA ולא בגלובלי)

דוגמא בתמונה המצורפת:

[attachment deleted by admin]

• תגובות 987
  • צפיות 122.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זו הבעיה המוכרת של MEMORY LEAK לא?

פורסם

כן... ואם הפאץ' לא עזר אז אפשר לנסות את התיקון עם prerender limit שעבד להרבה אנשים.

פורסם

TNX :)

פורסם

שיחקתי עם זה קצת, הנה התוצאה, עדיין לא משהו לדעתי.

ד"א ,גראפיקה הכי גבוהה, הכל עד הסןף, ז"א שאין לאן לעלות יותר.

זה בסדר.

אם אתה רוצה לשפר את איכות התמונה (ולאבד 20 FPS) תעשה AA מהדרייבר.

GTA IV ניבנה לעבוד על הקונסולות ואין משחק על הקונסולות שעובד עם AA. וכמו שאנו יודעים הוא פורט גרוע למחשב...

אני לא מאמין שהם שילמו 100K בשביל שהחברה בשיווק יחליפו את המילים "PS3" או "XBOX360" ב"PC"...

פורסם

טוב אוקי איך אני עושה שאניי יוכל לשנות את ההגדרות במשחק?

ועוד דבר איך זה הגיוני שהדרייברים שNVIDIA שיחררה לא מזהים שיש לי ויסטה 32 ביט?

פורסם

צריך עזרה...

התקנתי את ה GTA מחדש ואני לא מצליח לעדכן את ה wndows live אז קיצור לפני שמחקתי הכל עבד טוב למה זה לא מעדכן לי את זה עכשיו??

תודה מראש לעוזרים..

פורסם

הבאתי מבן דוד שלי את העותק של המשחק ל-PC

למרות שיש לי את המשחק כבר על ה-360, פשוט

הייתי סקרן והמשחק פועל ח-ר-א, עדכנתי את הפאצ'

הראשון שיצא (1.01 נראה לי) וזה לא שינה הרבה, יש

דרך נוספת לשפר את הביצועים? מפרט בצד.

תודה.

פורסם

צריך עזרה...

התקנתי את ה GTA מחדש ואני לא מצליח לעדכן את ה wndows live אז קיצור לפני שמחקתי הכל עבד טוב למה זה לא מעדכן לי את זה עכשיו??

תודה מראש לעוזרים..

תקנה את המישחק ,לדעתי זה יפתור הכל.

הבאתי מבן דוד שלי את העותק של המשחק ל-PC

למרות שיש לי את המשחק כבר על ה-360, פשוט

הייתי סקרן והמשחק פועל ח-ר-א, עדכנתי את הפאצ'

הראשון שיצא (1.01 נראה לי) וזה לא שינה הרבה, יש

דרך נוספת לשפר את הביצועים? מפרט בצד.

תודה.

המערכת שלך מאוד חלשה יחסית, אל תצפה ליותר מידי, מערכות מבוססות QUAD 4GB ו 4870 לא מפעילות את זה כמו מישחק נורמלי.

פורסם

^^^^ תגובה מיותרת יש לי מקורי

חוץ מזה לפני שמחקתי עבד לי המולטי עכשיו אני לא יכול להתחבר ללייב בגלל שאי אפשר לעדכן...

פורסם

^סליחה, תתעלם מהתגובה שלי, מיצטער.

בכל אופן, פירמטת ? לא הבנתי.

תסביר מחדש, אני אנסה לעזור.

פורסם

תגידו מישהו ניסה את המשחק הנ"ל עם וינדוס 7 + 2GBRAM?

ה HD שלי לא מפסיק לעבוד בזמן שהמשחק פועל...ככה זה או שפשוט אני צריך לבצע איזה איחוי דיסק שלא עשיתי שנתיים :P ?

פורסם

לא פרמטתי, מחקתי והתקנתי מחדש..

שאני נכנס למשחק אז זה אומר לי שיש עדכון חדש אני לוחץ על YES וזה אמור להתחיל לעדכן....

אז אצלי זה כיביכול סיים לעדכן אני בא להתחבר ללייב ועוד פעם זה אומר לי שיש עדכון כאילו זה לא עדכן כלום ניסיתי אפילו 3 פעמים ברצף ולא עזר

ובלי לעדכן תלייב אי אפשר להתבר אליו... אולי יש עדכון שאפשר להוריד ידנית לא דרך המשחק??

פורסם

תגידו מישהו ניסה את המשחק הנ"ל עם וינדוס 7 + 2GBRAM?

ה HD שלי לא מפסיק לעבוד בזמן שהמשחק פועל...ככה זה או שפשוט אני צריך לבצע איזה איחוי דיסק שלא עשיתי שנתיים :P ?

בלי שום קשר, תוכל לבדוק זאת על ידי בדיקה פשוטה עם תוכנה של הוינדואוס, האם הכוננים זקוקים לאיחוי? תעשה בדיקה, סביר להניח שכן ודחוף, כי שנתיים ללא איחוי זה המון זמן.

האיחוי יורגש לאחר זמן כזה, במיוחד בחיפוש תיקיות, הצגת מידע של תיקיות מהיר יותר, מציאת תיקיות והעלאת תמונת התיקיות בכוננים וכל זה מהירה יותר, בקיצור, יהיה לכונן הקשיח "קל" יותר למצוא דברים כמובן. כמו כן יהיה שיפור מורגש במהירות העברת קבצים למשל וכו'.

אין מה לפחד לעשות איחוי עם תוכנות הוינדואוס, בדרך כלל הכלים שיש בוינדואוס זה פשוט סירוס של תוכנות אמיתיות וטובות רק תחת המערכת של מיקרוסופט.

בלי שום קשר למשחק, המשחק עצמו גם כן כבד, 14 וקצת גי'גה אחריי הכל, המשחק עמוס, מפות אנישם מכוניות וכו', הסיבה שבה הכונן אל מפסיק לעבוד היא כי יש טונה מידע לקרוא ולהעביר בזמן המשחק, זה הכל. זה טבעי ואין מה לפחד מזה.

פורסם

אכן עשיתי איחוי אתמות בלילה, עבד טוב ועוזר המחשב כרגע הרבה יותר מהיר מבחינת קריאה.

אבל המשחק...אוי כמה שזה רע חח.

אני חושב שעדיף לי להזמין עוד זכרון וזהו..גם ככה זה גרושים היום...1GB ב 60 שקל יאבא את שלי קניתי ב 350 :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים