עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV - כל הבעיות הטכניות של המשחק כאן

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה המשחק עבד לי טוב מאוד עד עכשיו אבל עכשיו אני מנסה להפעיל אותו והוא נותן את ההודעה הזו:

79933749uy0.jpg

אני לא יודע אם זה קשור אבל הוא עבד לפני שעה ועכשיו הוספתי זכרון (עוד 4 ל2 שיש לי כבר ) זה לא נראה לי קשור לפי ההודעה

אף אחד לא יודע מה הבעיה ואיך לבדר אותה מה זה הבקרת הורים הזאת?

• תגובות 987
  • צפיות 122.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אף אחד לא יודע מה הבעיה ואיך לבדר אותה מה זה הבקרת הורים הזאת?

כנס ללוח הבקרה, דבל קליק על בקרת הורים ותבטל את החשבון שחל עליו בקרת הורים, פשוט תהפוך ללא פעיל.

הבט בתמונות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגיוני אבל חבל שאתה על LOW, אני על HIGH ורץ סבבה (זה ייתן להעלות אם תשתמש במדריך שנתנו פה בפורום)

המלצה: תוריד רזו' ל1440X900 ההבדל הגרפי לא מורגש אבל השיפור בביצועים כן

מישהו יכול לקשר אותי למדריך?

פורסם

יש את זה בדפים הראשונים של הדיון.

זה הפקודות CMD של המשחק שאתה שם בקיצור דרך/בקובץ TXT.

כל ה-NO RESTRICTION ...

פורסם

גם לי זה חוזר לדיפולט, כל ההגדרות הגרפיות.

פורסם

כנס ללוח הבקרה, דבל קליק על בקרת הורים ותבטל את החשבון שחל עליו בקרת הורים, פשוט תהפוך ללא פעיל.

הבט בתמונות:

יש לי רק משתמש אחד ואין לו בקרת הורים אני גם לא יכול לפתוח אותה הוא רוצה שאני יפתח עוד משתמש

פורסם

גם לי היתה את הבעיה הזו ובגלל שלא ידעתי מה לעשות מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש...

ד.א לקח לי להתקין אותו קצת פחות מ-20 דקות ולא 40 דקות כמו שכתוב בהרבה מקומות...

פורסם

יש לי רק משתמש אחד ואין לו בקרת הורים אני גם לא יכול לפתוח אותה הוא רוצה שאני יפתח עוד משתמש

תנסה להפעיל דרך: launchgtaiv.exe

פורסם

גם כן לא עובד הסרתי את התוכנה שלהם ועכשיו אני יתקין אותה שוב

עריכה :

מחקתי את המשחק והתקנתי שוב איפה השמירה ממוקמת בוויסטה אני רוצה לשים שמירה אחרת כי המשחק מתחיל לי מהתחלה

פורסם

יש לי בעיה המשחק עבד לי טוב מאוד עד עכשיו אבל עכשיו אני מנסה להפעיל אותו והוא נותן את ההודעה הזו:

79933749uy0.jpg

אני לא יודע אם זה קשור אבל הוא עבד לפני שעה ועכשיו הוספתי זכרון (עוד 4 ל2 שיש לי כבר ) זה לא נראה לי קשור לפי ההודעה

אחי אתה פשוט צריך להיכנס לקישור אני חושב יגידו לך להוריד איזה משהו תוריד תתקין וזה יעלם לך...היה את זה לחבר שלי

פורסם

בעיה קשה במשחק

יש לי מחשב טוב מאוד (חדש) E8400 HD 4850 4 GB RAM ?

עכשיו אני מבין שהמנוע הגרפי דפוק מאוד במשחק הזה ואני ידוע שהדרישות מערכת גבוהות מאוד יותר ממה שיש לי ואני יודע שהמשחק לא עובד טוב על ati ותומך בעיקר בnvida (דבר שאם הייתי יודע לפני הייתי קונה כבר 9800gtx+)

אבל wwwttttffff אני אומר לכם המשחק עובד לי גרוע ממש על כל ההגדרות+רזולציות הfps פשוט נופל ואי אפשר לשחק חוץץץ חוץץץ מ800 על 600 והגדרות הכי נמכות אבל שאני אומר הכי זה הכי 1 דיסטנטס 1 זה 1 זה כל האלה על מינמום והשאר Low low ורק ככה הfps לא נופל ויש לי מסך ל1680 על 1050 אז תחשבו כמה מחורבן רואים אבל עזבו את זה גמרתי כבר תמשחק ככה כי זה משחק טוב סך הכל אבל עדיין אם מישהו יודע משהו אבל משהו שיעזור לי שיגיד(קראתי כבר תמדריך שמכפיל תזיכרון וdx 10 ולא עזר אז הצעות אחרות)

וגם למי שיש מערכת דומה לשלי שיגיד לי איך עובד אצלו.

תודה לעוזרים

פורסם

חכה לדריברים חדשים.

אני באותה הבעיה עם HD4870X2

פורסם

לי יש מערכת דומה ואני שם רזולוציה על 1440*900 , View Distance על 45 ,RENDER QUALITY על highest, צללים על 9 טקסטורה על MED וכל השאר הכי גבוה ויש לי +-40FPS

פורסם

שיפור ביצועים בGTA IV

טוב, כולנו מודעים לכך שGTA4, אף על פי היותו משחק מצוין, סובל מבעיות ביצועים מאוד מאוד רציניות.

אז להלן מספר שיטות שנאספו מרחבי הרשת, שבהחלט משפרות FPS וביצועים....

*הערה: שיפורי ביצועים רבים ניתנים ליישום אך ורק בWIN VISTA...אתם מוזמנים לנסות גם על XP, אבל ככל הידוע לי, זה לא הולך לעבוד לכם.

אז בואו נתחיל: [עקבו שלב אחר שלב]

1) לפני שמתחילים הכל - וודאו שהתקנתם את הפאצ' של המשחק. אומנם הפאצ' מסייע רק לחלק מהאנשים [לי אישית שיפר את ממוצע הFPS באיזה 3], בכל מקרה מומלץ להתקין אותו.

ניתן להוריד מפה:

http://planetgrandtheftauto.gamespy.com/View.php?view=Other.Detail&id=83

2) עדכון דרייברים - בעיה נוספת בביצועים יכולה לנבוע מדרייברים לא מעודכנים. לכל אלה [ואני בטוח שיש רק מעטים כאלה], שלא עדכנו, גם NVIDIA וגם ATI הוציאו דרייברים עם תמיכה משופרת במשחק. קישור לדרייברים ניתן למצוא באתרי החברות הנ"ל או דרך ROCKSTAR SOCIAL CLUB.

3) הגדרת שיידרים של DX10 - - אחד מהדברים היותר תמוהים שרוקסטאר עשו, היה לאפשר תמיכה של המשחק בDX10, אולם עם הוצאת המשחק, המשחק "תקוע" על DX9...קשה להסביר את הדבר המוזר הזה שרוקסטאר עשו, אבל בכל מקרה, ניתן להכריח את המשחק להשתמש בשיידרים של DX10...אומנם זה לא מביא לשיפור גראפי [מן הסתם], אבל באחוזים ניכרים של אנשים שניסו את זה - זה הביא לשיפור בFPS...באופן אישי אני משתמש בזה כבר בשבועיים האחרונים וכן הורגש הבדל בFPS...מעבר לכך לא צצו שום בעיות טכניות, לא בגראפיקה ולא ביציבות המשחק.

ע"מ לעשות זאת:

הכנסו לתיקיית GTA IV > גבו את תיקיות SHADERS [!! חשוב!]

בתיקיית SHADERS > כנסו לתיקיית win32_30_atidx10 ותעתיקו את כל התוכן שלה אל התיקייה win32_30_nv8. כשהמחשב ישאל האם להחליף את כל הקבצים - תאשרו.

4) ביטול הגבלות גראפיות אחד מהדברים התמוהים הנוספים שרוקסטאר עשו היה להגביל את הגדרות המשחק בהתאם למפרט המחשב. באמצעות הטוויק הבא ניתן לבטל את ההגבלות ולהגדיר את המשחק על כל גראפיקה שאתם מעוניינים בה. אחד הדברים המצחיקים הוא, שגם על הגדרות גבוהות, לא ניתן להבחין בירידה משמעותית בביצועים בהשוואה להגדרות בינוניות.

לבעלי מסך רחב - אני באופן אישי ממליץ לשחק על רזולוציה 1440X900 במקום על 1680X1050...ההבדל הוויזאולי הוא מינימאלי, אין עיוות תמונה ויש שיפור בביצועים.

בכל מקרה - ע"מ לבטל את ההגבלות, יש ליצור בתיקיית המשחק קובץ בשם commandline.txt [קובץ טקסט]. בקובץ הטקסט יש לכתוב את השורה הבאה:

norestrictions-

nomemrestrict-

ולשמור.

פעם הבאה שתפתחו את המשחק - תוכלו לשחק חופשי עם הגדרות הגראפיקה.

5) הכפלת זיכרון הוידאו של כרטיס המסך - נשמע מוזר, לא? אז זהו, שלא! *הפיתרון מומלץ לבעלי כרטיסי זיכרון RAM בנפח 4GB ויותראחרי שתבטלו את הגבלות הגראפיקה, תוכלו לשים לב באפשרויות הגראפיות שאתם שאתם חורגים מהר מאוד מכמות הזיכרון של כ. המסך שלכם.

בהנחה ויש לכם כרטיס מסך עם 512MB, ניתן "לעבוד" על המשחק ועל המערכת ולאמר לו שיש לו כמות גדולה יותר של זיכרון.

באמצעות פקודה מאוד פשוטה בCOMMANDLINE נשכנע את המחשב שיש לנו זיכרון וידאו כפול מזה. והחלק המצחיק? ברגע שנעשה את זה, וזיכרון הוידאו יאזל [כי עכשיו נוכל להשתמש ב1000MB VRAM], המחשב יפנה אל כרטיסי הRAM שעל גבי המחשב וישתמש בהם למשאבי המשחק.

ככה ניתן לשחק עם DRAW DISTANCE גדול יותר, טקסטורות על HIGH ובעיות ביצועים מינימאליות. *ובמידה ולא תרצו לשפר הגדרות - בכל מקרה תהנו משיפור בביצועים.

להלן ההסבר כיצד לעשות זאת: פתחו את קובץ הCommandline.txt שיצרתם בתיקיית המשחק בצעד 4, ותכתבו את הפקודה הבאה:

availablevidmem 2.0-

המספר 2.0 מייצג את המכפלה...כלומר אם יש לכם 512MB זיכרון, עם מכפלת 2 המשחק יחשוב שיש לכם 1GB...

אם יש לכם כרטיס עם 1GB, מכפלת 2 תגרום למשחק לחשוב שיש לכם 2GB VRAM.

6) הגדלת נפח הRAM של המחשב באמצעות כונני FLASH נידיים *הפיתרון הבא עובד אך ורק בVISTA

בהנחה ויש לכם כונן FLASH [הכוונה לDISK ON KEY], מהדור היותר חדש, שמבוסס על USB2, אתם יכולים לנצל אותו כזיכרון RAM למערכת שלכם...

כמובן שככל שהDISK ON KEY יהיה בנפחים גדולים יותר ויהיה מהיר יותר, ככה גם השיפור בביצועים יורגש.

בכל אופן, אני אצטט את השורות הבאות ממי שלקחתי את הטיפ ממנו:

"מה שזה בעצם נותן להשתמש במקום הפנוי כזיכרון וירטואלי לכל דבר- ויוצר קובץ קאש וירטואלי בגודל שבחרת(עצה מבן דודכם אל תעלו יותר ממה שויסטה המליצה כי זה עושה את החישובים בשבילכם איזה גודל יהיה הקובץ הוירטואלי) - זה די שיפר לי את החויה מIV - יש לי מערכת שהיא לא בדיוק חזקה ולא בדיוק חלשה ואני אחרי כל העדכונים והדרייברים החדשים של Nvidia + ההתעסקות עם הCommand Line אני כרגע יכול לשחק חלק על Medium-High ללא נפילות FPS בכלל+ גם עם האפקטים שמתקבלים ברגע שלוחצים על P"

הצעדים לביצוע הטריק הקטן:

-חברו את הכונן הנייד למחשב דרך פורט הUSB2

-לחצן ימני על הכונן הנשלף במחשב שלי > מאפיינים

-לחצו על תגית הREADY BOOST

-בתגית זו סמנו את האפשרות "השתמש בהתקן זה"

וסתם ככה דוגמא לשיפור ביצועים באמצעות הREADY BOOST:

bbbav1.jpg

קרדיט לטוויק הולך לאותו בחור נחמד מGAMER:

http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=965377

7) הקצאת משאבי מערכת בעדיפות גבוהה למשחק -

כנסו אל המשחק. לאחר נשכנסתם אליו, קווצו אותו וצאו רגע לשלוחן העבודה.

לחצו על CTRL+ALT+DEL וכנסו אל הTASK MGR

בטאסק מנג'ר כנסו לתגית הPROCESSES ומצאו את התהליך GTAIV.EXE

לחצו לחצן ימני עליו - SET PRIORITY > ותבחרו HIGH.

זהו, תחזרו למשחק.

בגדול, כל אלה שיפרו לי ביצועים באופן משמעותי במשחק. מקווה שיעזור.

אני לא אחראי על כל נזק, תקלה או אירועים בלתי צפויים כאלו ואחרים שיגרמו כתוצאה משימוש בטוויקים אלה. הניסיון והטעייה הוא על אחריותכם בלבד.

[/q

אני מנסה לעשות את 4 ו 5 וזה לא עובד אתה יכול לעלות לי את הקובץ שלך? אני רוצה לעשות שהכרטיס שלי יהיה 2 גיגה כי יש לי הרבה זכרון לא בשימוש

פורסם

מה אמרתי מקודם?

שכבר עשיתי את כל המדריך הזה וזה לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים