פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליחאחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחברוהמחשב השני מראה רק את עצמו..
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מחבר לשתף קבצים...פעם היתה לי תיקיה במחשב אחד שבמחשב השני הורדתי אליה כל מיני דברים.. יכולתי למחוק מהתיקיה או להעביר ממחשב אחד לשני
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מחבר אני מצליח לשתף עם האשף של הרשת האלחוטית וזה עובד בסדר.. לפעמים מתנתק בקבצים לשניה וזה מעצבן אבל זה לא נורא..הבעיה היא שברגע שאני יעשה במחשב הבעייתי ריסט אני אצטרך להשתמש שוב באשף כל פעם שאני ירצה שיהיה לי שיתוף קבצים
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אילו מערכות הפעלה יש בשני המחשבים?ישנה בעיתיות עם גרסאות קודמות לXP ומתקדמות ביחד...
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אני מצליח לשתף עם האשף של הרשת האלחוטית וזה עובד בסדר.. לפעמים מתנתק בקבצים לשניה וזה מעצבן אבל זה לא נורא..הבעיה היא שברגע שאני יעשה במחשב הבעייתי ריסט אני אצטרך להשתמש שוב באשף כל פעם שאני ירצה שיהיה לי שיתוף קבציםמה זה אשף של רשת אלחוטית המדובר? אני לא בטוח מה הכלי הזה שאתה משתמש בו אבל אם אתה מצליח להתחבר לשיתוף ללא בעיה אז למה לא למפות את השיתוף או ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה?
פורסם 2008 בדצמבר 1317 שנים מחבר יש מיפוי והכל... הבעיה שברגע שהמחשב עם הSP3 עושה ריסט זה כאילו לא השתמשתי באשף בכלל וההגדרות נעלמותכלומר המיפוי ישאר אבל לא תהיה לי האפשרות להתחבר לאותו "כונן רשת" במחשב השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.