פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קניתי 9800GT GIGABYTE וזה החל לעשות בעיות אז שדרגתי ל : AMD X2 64Bit + 5200 (שדרוג מ 2.0 ל 2.7 ) 2GB RAM 160 Hard Drive 9800GT 550W PSU Chiftec אמרו לי שכל הבעיות בגלל הצוואר בקבוק שנוצר בעקבות המעבד החלש , אבל כעת המעבד בסדר ואפילו במשחקים קלים , זה לא מראה לי יש כל מה שאמור להיות במרחק ( בבקשה מישו תציעו משו , אני במצב ממש חרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.