עבור לתוכן

הוצאת מידע מדיסק קשיח נייד בעזרת גורם מבין.

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי דיסק קשיח נייד של SEAGETE 500GB והוא לא נדלק, עכשיו למקרה שהבעיה בדיסק קשיח עצמו אז הם יצטרכו להחליף לי אותו, אבל יש מצב שזה רק בכבל של החשמל. בכול אופן שלחתי את זה שיבדקו את זה ואמרתי להם אם זה קשור לדיסק עצמו והמידע חייב להימחק או שיחליפו לי אותו אז אני לא מסכים ושיחזרו לי אותו.

עכשיו 2 שאלות:

1) האם האחריות של החברה על הדיסק קשיח היא גם על המידע? (הרי כול הקטע שזה גיבוי.)

2) הכי חשוב, האם החברה עצמה יכולה להוציא לי את המידע? או האם מישהו מכיר גוף מסויים שיכול להוציא לי משם את המידע? :-[

פורסם

טוב אז הגיע הזמן שוב להסביר את המיסקונספציה שבגיבוי לדיסק יחיד

דיסק קשיח לגיבוי זה טוב נפלא ומעולה - כל עוד אתה מדבה ליותר מאחד

דבר זה נכון לגבי כל מדיה לגיבוי - תהה זו אופטית\מגנטית\SOLID STATE לא משנה

תמיד צריך יותר ממדיה אחת - אחרת זה לא באמת גיבוי.

לגבי שחזור מידע - אישית ממליץ על מיצי - הם מאוד טובים.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

לפני שאתה הולך להוציא כספים לחנויות שיחזור מידע אינ ממליץ ללכת קודם למעבדות המחשבים הפשוטות - יש כאלו שיצליחו לעשות זאת במחירים ממש זולים.

אני עשיתי שיחזור להארדיסק 1TB שלי בקי אס פי ב- 500 שקל - תוך יומיים חזר אלי עם כל המידע - 100%.

תבדוק את הנושא - משתלם... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה הולך להוציא כספים לחנויות שיחזור מידע אינ ממליץ ללכת קודם למעבדות המחשבים הפשוטות - יש כאלו שיצליחו לעשות זאת במחירים ממש זולים.

אני עשיתי שיחזור להארדיסק 1TB שלי בקי אס פי ב- 500 שקל - תוך יומיים חזר אלי עם כל המידע - 100%.

תבדוק את הנושא - משתלם... :xyxthumbs:

קי אס פי זה החנות שקניתי את הדיסק וכרגע הדיסק אצלהם. אותו טכנאי רק אמר לי ששאלתי אותו אם אפשר להוציא איכשהו את הקבצים שיש חברות מסוימות שעושות את זה ואמר שזה יבטל את האחריות ולא יותר מזה.

טוב בנתיים אני יחכה ויראה אם הבעיה היא בדיסק עצמו ולא בספק.

תודה

פורסם

עשיתי את השיחזור בסניף חיפה...

יכול אצלך בסניף הטכנאים לא יודעים לעשות את זה - או שאין להם אמצעים...

פורסם

אני רק יכול להניח שבחנות מחשבים ה"אמצעים" שלהם זה תוכנות שאתה לקנות / להשיג לבדך בבית.

פורסם

אני רק יכול להניח שבחנות מחשבים ה"אמצעים" שלהם זה תוכנות שאתה לקנות / להשיג לבדך בבית.

אם אתה מכיר אי אילו תוכנות אשמח לדעת...

פורסם

יש מצב שיש לי את הפתרון לבעיות שלך וגם לעתיד.

ישנה אפשרות לחבר את הכונן שלך, ככונן נייד למחשב, דרך ה- USB שלך. כיצד?

ישנו מתאם ממש נחמד מחברת DYNAMODE, והינה הוא:

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.advancetec.co.uk/acatalog/dynamode_usb_2.jpg&imgrefurl=http://www.advancetec.co.uk/acatalog/Dynamode_USB_2.0_To_SATA__IDE_Adapter_Cable_3.5_%26_2.5.html&usg=__Yil9glroF_7ZSWi0CnoODwxfFBs=&h=258&w=216&sz=20&hl=iw&start=7&um=1&tbnid=tnA74P_sbyUcWM:&tbnh=112&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3DDYNAMODE%2BUSB%2BSATA%2B%252B%2BIDE%2BCABLE%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN

בעצם זה קיט שלם, עולה כ 100-150, אשר אם תראה בתמונה, מתאם ל כוננים של 3.5 אינצ' וכננים של 2.5 אינצ של ניידים בטכנולוגיות חיבור IDE וכמובן בחיבור של SATA, ממנו, יוצא כבל USB 2.0 אשר אתה מחבר אותו למחשב שלך.

עכשיו, אותי זה הציל, מכיוון שהיה לי הארד דיסק עם מערכת הפעלה ממש פגומה ודפוקה ובכללי לא הצלחתיל תקן אותה בשום צורה ובשום פקודה דרך ה REPAIR של DOS של וינדואוס. שום כלום לא העתק קבצים או החלפת קבצים של המערכת ידנית וכו' וכל מה שקשור בתחום ה REPAIR ב DOS.

כאשר בן דוד שלי הראה לי את הערכה, חיברתי את הכונן ואת המתח אליו, חיברתי ל USB, והופ, הוא פתאום רואה את הכונן, ואת המחיצות שלו. ואתה ממש יכול להכנס אליהן ולהוציא או להעתיק מידע משם., העתקתי הכל, פירמטתי לכל הרוחות, והכל מצויין.

מציע לך לבדוק כמובן למי יש את הערכה בכדי לא לקנות סתם, זה נקרא:

DYNAMODE USB 2.0 TO SATA/IDE CABLE

קיט ממש מעולה, ב 95% עובד ופשוט נותן לך גישה לכוננים שרוב הסיכויים שאי אפשר להרים את המערכת הפעלה שלהם או לגשת אליהם לא דרך משחב ראשי או דרך SLAVE או בכל צורה.

שווה בדיקה, לי זה עזר, לבן דוד ולעוד כמה כוננים שהוא הצליח להויצא מהם מידע. פשוט וקל. ואגב, זה כן USB 2.0, מהירויות העתקה מרשימות ביותר.

זה הפתרון שלי.

פורסם

אם אתה מכיר אי אילו תוכנות אשמח לדעת...

R-Studio אחת מהם ומאוד פופלארית.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שיש לי את הפתרון לבעיות שלך וגם לעתיד.

ישנה אפשרות לחבר את הכונן שלך, ככונן נייד למחשב, דרך ה- USB שלך. כיצד?

ישנו מתאם ממש נחמד מחברת DYNAMODE, והינה הוא:

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.advancetec.co.uk/acatalog/dynamode_usb_2.jpg&imgrefurl=http://www.advancetec.co.uk/acatalog/Dynamode_USB_2.0_To_SATA__IDE_Adapter_Cable_3.5_%26_2.5.html&usg=__Yil9glroF_7ZSWi0CnoODwxfFBs=&h=258&w=216&sz=20&hl=iw&start=7&um=1&tbnid=tnA74P_sbyUcWM:&tbnh=112&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3DDYNAMODE%2BUSB%2BSATA%2B%252B%2BIDE%2BCABLE%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN

בעצם זה קיט שלם, עולה כ 100-150, אשר אם תראה בתמונה, מתאם ל כוננים של 3.5 אינצ' וכננים של 2.5 אינצ של ניידים בטכנולוגיות חיבור IDE וכמובן בחיבור של SATA, ממנו, יוצא כבל USB 2.0 אשר אתה מחבר אותו למחשב שלך.

עכשיו, אותי זה הציל, מכיוון שהיה לי הארד דיסק עם מערכת הפעלה ממש פגומה ודפוקה ובכללי לא הצלחתיל תקן אותה בשום צורה ובשום פקודה דרך ה REPAIR של DOS של וינדואוס. שום כלום לא העתק קבצים או החלפת קבצים של המערכת ידנית וכו' וכל מה שקשור בתחום ה REPAIR ב DOS.

כאשר בן דוד שלי הראה לי את הערכה, חיברתי את הכונן ואת המתח אליו, חיברתי ל USB, והופ, הוא פתאום רואה את הכונן, ואת המחיצות שלו. ואתה ממש יכול להכנס אליהן ולהוציא או להעתיק מידע משם., העתקתי הכל, פירמטתי לכל הרוחות, והכל מצויין.

מציע לך לבדוק כמובן למי יש את הערכה בכדי לא לקנות סתם, זה נקרא:

DYNAMODE USB 2.0 TO SATA/IDE CABLE

קיט ממש מעולה, ב 95% עובד ופשוט נותן לך גישה לכוננים שרוב הסיכויים שאי אפשר להרים את המערכת הפעלה שלהם או לגשת אליהם לא דרך משחב ראשי או דרך SLAVE או בכל צורה.

שווה בדיקה, לי זה עזר, לבן דוד ולעוד כמה כוננים שהוא הצליח להויצא מהם מידע. פשוט וקל. ואגב, זה כן USB 2.0, מהירויות העתקה מרשימות ביותר.

זה הפתרון שלי.

כן רק שהפתרון שלך לא קשור.. כבר השתמשתי בפתרון דומה לשלך רק בלי מתאם וכול זה כדי לחלץ קבצים ממערכת הפעלה שלא פעלה לי. (פשוט חיברתי את הדיסק (הרגיל IDE למחשב אחר.)

פה הבעיה שהדיסק קשיח בכלל לא נדלק.

R-Studio אחת מהם ומאוד פופלארית.

כנ''ל גם פה איך התוכנה בדיוק תפעיל את הדיסק קשיח?

בכול אופן אני עדיין מחכה לתשובה מקי אס פי ואנ י אשאל אותם אם הם יכולים לעשות שיחזור.

תודה

פורסם

לא הבנת אותי אז.

הפתרון שלי לא כולל חבר את הכונן הקשיח שלך למחשב אחר, או ככונן SLAVE (עבד). בכלל לא.

הכונה שלי הייתה שזה מחבר אותו דרך ה- USB ורואה אותו כאילו דיסק און קיי, זאת הכוונה. לא לחבר למחשב דרך הכבלים ללוח אם.

עכשיו, הכונן הקשיח שלך כלל לא נדלק? זאת אומרת, אתה מרגיש שהפלטות שלו מסתובבת? אתה מרגיש ממנו רטט? יוצא ממנו חום? אם כן מרגיש רטט ואתה מרגיש שהפלטות מסתובבת, הכונן שלך עובד, רק מה? המשחב שלך לא יכול לקרוא ממנו כלום כי מהערכת הפעלה לא עובד.

הפתרון שלי היה, אם תעבור עליו שוב פעם, זה לחבר את הכונן כמקור חיצוני למחבר ה- USB ובכך שיראה אותו ככונן נייד חיצוני.

עכישו, זה אומר כמובן שתצתרך לקחת את הכונן שלך אם הוא יחיד, למשחב של חבר או משהו, למה? כי אתה צריך מערכת הפעלה כלשהיא, זאת אומרת לחבר למחשב שעובד מן הסתם. כי אם זה היחידי שלך, אז אתה צריך מחשב עובד, ואליו לחבר.

זה עובד ב 95% ויותר מהמקרים. פשוט לא הבנת למה הכוונה.

אם הכונן שלך מת לגמריי, זאת אומרת לא פלטות שמסתובבת, לא יוצא ממנו חום שום כלום שום סימן לחיים, אז הוא מת לגמריי, ואת זה ניתן להוציא מידע רק בחברות לשחזור מידע, כי צריך לפתוח אותו, להוציא את הפלטה ולקרוא ממנה ישירות, או להחליף PCB, זאת אומרת את הלוח הירוק של השבבים שיש על הכונן, שזה לא יעבדו כמעט בכל מקרה, כי צריך 2 כוננים זהים כמעט, מאותו סוג ומאותו שבוע ייצור לפחות.

כי לאחר זמן מה, הכונן והבקר, הופך את עצמו ייחודי לכונן הקשיח, על זה תוכל לקרוא באינטרנט.

עכשיו תעבור שוב, תקרא מה הפתרון שלי, ותנסה את זה, יעבוד לך אם הכונן מסתובב ועובד והכל טוב רק שלא קורא אותו המחשב. לאל חבר לשום מחשב ללוח אם שום כלום, אלה דרך המתאם הזה ישירות ל- USB.

פורסם

לא הבנת אותי אז.

הוא הבין אותך, אתה פשוט לא מקשיב.

ואגב המתאם הנ"ל מאוד לא משתלם, יש מתאמים הרבה יותר זולים ;)

פותח הת'רד.. שיהיה בהצלחה, גם לי יש (לא באמת שלי, אבל המשימה הוטלה עליי) כונן קשיח שהלך לעולמו. ניסיתי 20 תוכנות שחזור ו-20 תרופות-שיטות סבתא.. פניתי לכל מיני חברות שחזור ונמתין להצעות מחיר והצעות לפיתרונות. :)

פורסם

Automatics

הפתרון שלך נותן מענה מאוד קטן לבעיות הארדיסקים

במידה והההארדיסרק לא עובד - נותר רק לממש אחריות ושם תוכנה לא תעזור אם ההארדיסק לא פועל

yousux - אתה גדול, מצוין, תודה רבה - חבל שלא שמעתי עליה לפני הנפילה של ההארדיסק שלי...

פותח הת'רד.. שיהיה בהצלחה, גם לי יש (לא באמת שלי, אבל המשימה הוטלה עליי) כונן קשיח שהלך לעולמו. ניסיתי 20 תוכנות שחזור ו-20 תרופות-שיטות סבתא.. פניתי לכל מיני חברות שחזור ונמתין להצעות מחיר והצעות לפיתרונות. :)

אשמח לקבלת פרטים על המשך טיפולך...

פורסם
  • מחבר

Automatics כמו שקודם לי אמר, אתה באמת לא מקשיב לבעיה. הבעיה שלי שונה מהפתרון שאתה מביא לי שאני כבר מכיר אותו ועוד פעם הוא לא קשור לבעיה הזאתי. תודה בכול מקרה.

גם אני אשמח לשמוע איזה הצעות אתה מקבל ועזרה בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים