פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני מעוניין להתקין LINUX על הXBOX שלי....בגלל שאני לא מסתדר עם השפה האנגלית ואין מדריכים בעיברית...אני צריך משהו שיסביר לי...אז בבקשה מי שיכול שיסביר....אין לי בעיה להשיג ציפ קורא צרובים לXBOX
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אז קודם תשיג את הצ'יפ אחרי זה נדבר...כרגע אין בדיוק דרך להתקין בלי.... רק לאחרונה גילו איזה דרך שלא פורסמה עדיין....
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר כן שמעתי שיש משהוא כזה...וגם שמעתי שאפשר לנצל בגים של משחקים...אני מעדיף שיסבירו לי לפני קניית הציפ
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר חחחחחחח תודה..קראתי אבל לא הבנתי ממש הכל...בכל מקרה תודה...עם מישהו שמכיר את זה יכול לתמצט לי בכמה מילים אני אשמח מאוד
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אין לי מושג בחיים לא התקנתיאני ינסה לעזור לךאיפה אתה גר?אולי אני יוכל לעזור לך פיזית
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אם הייתי יודע עד כמה אתה יכול לעזור לי אולי הייתי בא אליך...זה לא רחוק...כולה 20 דקות נסיעה...
פורסם 2003 ביולי 522 שנים שמעאני מבין דיי טוב בלינוקס לפיסילא היה לי נסיון עם XBOX אבל אני מאמין שזה לא כל כך קשהאתה רוצה לבוא אלי איתו ?@סבבה בוא 8) 8) 8) 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.