פורסם 2011 ביולי 714 שנים גם לי המוד לא עובד :\ התקנתי אבל סקין מגניב כזה של ניקו , ועוד בגדים ומכוניות .. נחמד
פורסם 2011 ביולי 714 שנים 2- בינתיים הורדתי רק את הEFLC דרך STEAM אבל איך אני נירשם למשחק ? אני רוצה לשחק בMULTIPLAYER.אתה צריך לפתוח חשבון בGFWL ואז דרך הפלאפון במשחק אתה נכנס למולטי. כל מה שצריך זה להיות אונליין בGFWL וזה יעבוד.ולדעתי זה מחיר ממש טוב.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר אני אחזור שוב.. המוד עובד. אבל זה לא בדיוק כמו בסרטון. גם על 1.0.4.0 וגם על 1.0.7.0ניחוש שלי הוא שהוא ערך את הוידאו.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מה זאת אומרת ערך ? אתה אומר שהוא ישב ועבר תמונה תמונה לשפר ידנית את איך שהמשחק נראה ?או שהסרטון בכלל CGI ולא צולם בזמן אמת?הוא אולי הוסיף נוגדיות בחלק של הלילה ושיחק עם הבהירות וטיפה עם הצבע, לא משהו שאי אפשר להוסיף למוד שיעשה תוך כדי משחק.מה שכן הוא כנראה צילם מלא מלא חומר בכל מיני חלקים של העיר בכל מיני זמני הארה שונים ובחר את ההכי טוב, כמובן שהוא צילם על איזה מחשב מפלצת...המוד עובד גם על ההרחבות ? ממש בא לי לבדוק את המוד הזה.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר ערך מבחינת COLOR CORRECTION\ניגודיות\WHATEVER..למה שלא באמת תנסה בעצמך ותראה?
פורסם 2011 ביולי 714 שנים יש הסברים איך לכוון את הגדרות הצבעים והתצוגה בלוח הבקרה של NV בשביל לשפר ריאליזם.חוץ מזה יש עוד כל מיני מודים שהוא בטח הוסיף כמו מכוניות וכאלה. אצלי בלי לשחק עם הצבעים בהחלט רואים שינוי.ד"א למי שזה לא עובד אני ממליץ למחוק קובץ d3d9.dll וזה אמור לעבוד.אני ראיתי מוד ששוקל 4.4 GB! אני שוקל לבדוק אותו..
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אני היחידי ששמתי לב לתקיעות הקטנות בסרטון האחרון,ממש כמו בGTA החדש, ממש היאכזבתי כאשר היו תקיעות במנוע של המשחק שיחקתי מעט והחלטתי להסיר אותו.נקווה שלא יוציאו משחק דפוק כמו הקודם.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים זה בסדר, תנסה אתה לצלם סרטון נורמלי עם FRAPS.הוא גם כתב שבמצב רגיל המשחק רץ יופי.ושווה להתקין את EFLC לנסות את המודים ? הם עובדים עליו ?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים שמישהו (ברוקסטאר) יתן לבחור הזה עבודה http://www.next-gen.biz/news/video-icenhancer-stunning-new-gtaiv-mod אני בהלם על העבודה שלו, כשרון מבוזבז
פורסם 2011 ביולי 914 שנים המלצה שלי להוריד את הדברים הבאים: realizmiv על זה צריך להתבסס, שוקל 4GB Road Textures by fonia5 משפר משמעותית את מראה הכבישים והמדרכות ice enhancer 1.2 משפר את האפקטי התאורה בעיקר Visual IV משפר השתקפויות vegetation mod big explosion mod bloodfx mod ultimate car pack v5 אחרי הרבה נסיונות מצאתי את זה הכי נורמלי, רק אזהרה, קורה שאחרי התקנה של CAR MOD נוצר בלגן RAFFIC FLOW שהופך את כל הרכבים מסביב לאותו כלי רכב (הכוונה שאם באזור אחד יש מוניות אז יופיעו לזמן מסויים רק מוניות) בשביל לפתור את זה צריך להתקין Traffic Control System/traffic fix (אני עדיין לא הצלחתי להתקין את זה כראוי) אחרי כל אלה (ועוד הרבה נסיונות של אחרים) רואים באמת יפה! ואפקט הבלור מוסיף המון למשחק.. אה ותעתיקו את המשחק אחרי התקנה נקיה למקום נוסף כך שלא תצטרכו להתקין כל פעם שמשהו משתבש, ואז רק פשוט להעתיק.
פורסם 2011 באוגוסט 614 שנים מישהו הצליח להפעיל FXAA על המשחק ?איך עושים את זה בדיוק ? ואיך יודעים שזה עובד ?
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים לא שמעת על Downsampling ? במידה ויש לך כרטיס של NVhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388753.930AA אני חושב שפעל בדרייברים ישנים עם NHANCER .. אבל כבר לא צריך את זה.
פורסם 2011 באוגוסט 714 שנים השאלה היתה בהקשר לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508306.0דווקא בגלל שזה לא לוקח הרבה כוח עיבוד זה שימושי במצבים מסוימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.