פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים לא הבנתה . איך אני מעביר שירים בתחנה independence(התחנת רדיו עם השירים שלי ) ? מסמכים שלי - rockstar games->gta->user tracks ואז אתה הולך למשחק נכנס לaudio ועושה complite scan. ואז זה עובד אני ב20 אחוז וכבר אין לי את המשימות של ברוס\ רומן \ דימטרי וכו'... יש לי סתם משימות צדדיות כאלה כמו מרוצי מכוניות ולהעביר חבילות. איך אני ממשיך את העלילה?
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים קניתי בטוואר רקורדס למרות שהיה את זה בבאג 2 חנויות לייד, אבל בגלל שאני לא מת על באג קניתי משם ;D
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אפ 1 לא מת על באג . מניסיון . רוב החומרה שם יקר מאוד לשוק . רוב ההכנסות שם זה ממשחקים וציוד היקפי . וההכנסות שלהם ירדו בעשור האחרון . בעיקר בגלל האינטרנט
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים DJ אתה לא מוכרח SP3 כדי לשחק במשחק, הראו בדיון הקודם איך אפשר לערוך כמה קצבים ולעבוד יופי גם עם SP2.
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מישהו שם לב שכשהרדיו עובד באוטו ומישהו מתקשר אז יש את ההפרעות האלה? השקיעו זה עוד בקטנה, תחשוב על המדובב של השחקן שהיה צריך להגיד את שמות כל הרחובות במשחק כדי שכשתעלה למונית תגיד לאיזה רחוב אתה רוצה נזכרתי 1:גם השקיעו במה שהם אומרים, עלית עם הנהג של רומן? איזה חופר אבל מצחיק, אהבתי נזכרתי 2: הלכת להופעות בעיר? איזה יופי של הופעות. קסמים, שירים מופעי סטנד אפ, יש הכל יש עוד המון דברים קטנים שאהבתי שהשקיעו בהם, פשוט שחכתי כרגע P:
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים Windows Live Gamer Tag: HunterKSH Email: hunter_kobe@hotmail.com Let the games begin
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מחבר שלחתי לרוקסטאר שוב מייל על זה שכל התגובות הרעות הם על ביצועים והם ענו לי כך:"Thank you for taking the time to provide us with your feedback. Feedback from our players is very important to us in continuing to provide a positive gaming experience, so we will forward your feedback to the appropriate team."
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אז לא הבנתי, הדריבר BETA החדש של נוידיה משפר ביצועים בכללי לכל הכרטיסים? או רק ל SLI ?המשחק באמת טוב ומעביר את הזמן כמו חמאה... אבל חבל כל כך שהוא דפוק מבחינה טכנית.. כ"כ חבלעוד דבר שדפוק שם: מה הקטע שאנשים רק נוגעים לי באוטו וכבר נופלים על האדמה כאילו ירו בהם? זה רק לי קורה?
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים בואנה הפסקתי לשחק במשחקאני כל פעם מצלם איזה קטע טוב ואז עושה מזה סרט פעולה מליון דולר בעורך ווידאו ומעלה את זה לSOCIAL CLUBזה כלכך כיייייף ;D ;D ;D ;Dבאמת שזה העורך ווידאו הכי גאוני שראיתי עד היום...אשכרה אפשר ליצור סרטים ברמה של הטריילרים של המשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.