פורסם 2009 ביולי 2416 שנים רציתי לדעת הגעתי לקטע במשחק שפשוט כבר אין לי משימות הגעתי לבלש של המשטרה עשיתי איתו שניי משימות ואין לי מושג מה לעשות מישהו יודע במה מדובר?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים לך לקפה אינטרנט, תלך למכוניות ותבחר מכונית ורודה, תיקח מספר טלפון, עכשיו יהיה לך מישהי חדשה ברשימת טלפונים, תקשר אליה ומשם אתה כבר תדע לבד מה לעשות.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אז בסוף נזכרתי שעשיתי את המשימה הזאת עכשיו אני עושה משימות אפשר לומר אצל Lawyers ואני לא מבין בדיוק מה הוא רוצה שאני יעשה אני במשימה השלישית שלו או משהו כזה אני בעיר האחת לפני אחרונה ואין לי אף אחד על המפה!
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אני מתערב שההמשך הוא שעה ויוםרשומה לך שעת הגעה ויום למשרדים, כשהזמן הזה מגיע יופיע לך אייקון על המפה להגיע אל המשרדים, לא לאחר!
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר מישהו פה יכול לארגן מירוצים בRANKED? אני חייב את האצ'יבמנט! אם מישהו יכול לעזור לי שישלח לי PM או שיגיב כאן(אני אעזור גם)תודה
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אין לי בעיה אבל אני יותר בקטע של DMצריך איכשהו לאסוף את כל השחקנים פה אם ישנם לכמה משחקים זה יהיה כיף.אגב למי שרוצה להוסיף הכינוי שלי והשחקן שלי זה djcohones
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים עזרה~אני לפני המשימה האחרונה ואני רוצה קצת להסתובב בעיר לפני שאני מסיים את המשימה האחרונה אבל כל איזה 2-3 דקות (דקות אמיתיות, לא של המשחק) מתקשר אליי יעקב הקטן וזה מעצבן נורא! הוא רוצה שאני אעשה את המשימה אבל אני רוצה להסתובב ולעשות כל מיני דברים לפני ואני כל הזמן מסנן אותו וזה מעצבן כל 2 דקות.איך אני עושה שהוא יפסיק להתקשר ומתי שאני ארצה אז אני אעבור את המשימה?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר DJ,אני לא מצליח להוסיף אותך.. שלי זה:LimpBizkit4LiFE תוסיפו. קדימה בואו נארגן מירוצים\CO-OP..
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים שלום!אני הגעתי למצב שסיימתי את הסיפור אבל יש לי עדיין התקדמות במשחק של בסביבות ה 65%,ורציתי לדעת איך להמשיך משם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.