פורסם 2009 במאי 1616 שנים בדוק בORGANAIZER, ותבדוק גם במפה, צריכים ליהיות שני אנשים, אחד אדום ואחד ירוק (?)
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אני קניתי gta iv מקוריהתקנתי הכל,,,ואחרי זה רציתי להיכנס למולטיפלייר ,וזה כותב שאני לא רשון ,,ואני כן נירשמתי,, כמה וכמה פעמים אני באמת לא יודע מה לעשות...ואני חייב עזרה אני חיכיתי למשחק הזה הרבה מאוד..תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים יש לי בעיה.התקנתי שוב את המשחק.וברגע שהוא אומר לי שאני לא מחובר לווינדוס LIVE ואני עושה לו להתחבר עכשיו, המשחק נתקע, ועושה הודעה "אל תשלח" ו"שלח"מה אפש לעשות?יש דרך להתחבר לLIVE מחוץ למשחק?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים צודק, אבל כבר פתחתי פה.. ניסיתי לא עבד. אני עכשיו מתקין שנית את המשחק, ואעדכן פה מה יהיה עדכון, עובד בסדר, וגם השמירות עובדות לי(רק שכחתי לגבות את השמירות אחרי סיום המשחק
פורסם 2009 במאי 2816 שנים למה המשחק עובד אצלי כל כך לאט? איזה 20 FPS יש לי E8400@3.64GIGA260GTXוזה רק אצלי או שגם אצלכם אין פילטרים AA וAF?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים למה המשחק עובד אצלי כל כך לאט? איזה 20 FPS יש לי E8400@3.64GIGA260GTXוזה רק אצלי או שגם אצלכם אין פילטרים AA וAF?המשחק לא נותן אפשרות לפילטרים,אבל אפשר דרך הדריוור של הכרטיס מסך למרות שזה גם לא ישנה הרבה.יש פאצ' שלישי למשחק. תתקין אותו והוא אמור לפתור הרבה בעיות.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים הפילטרים דרך הכרטיס מסך פועלים ובמשחק לא. והתקנתי את הפאץ השלישי ועדיין עובד חרא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.