פורסם 2009 באפריל 2916 שנים That Special Someoneזאת המשימה שאני רואה כשאני פותח שמירה.זה משימה בין האחרונותאני חושב שאתה אמור לקבל טלפון מ Little Jacob בשביל המשימה הבאהתנזה להסתובב קצת בעיר עד שהוא יתקשר
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים - אמרו לי שצריך לתפוס קשרים עם חנות הנשקים, כדי שהם ימכרו לי נשקים בזול. אז איך עושים את זה?תודה רבה.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים לך תישן קצת...לישון?מה הכוונה כאילו לשמור שמירה או שפשוט לחכות שיעבור הזמן?
פורסם 2009 במאי 116 שנים בלי שום קשר לשינה ברוס היה שולח לי הודעה ורושם שאני יתקשר אליו אחריי שאני יסיים את העבודה שלי או שאחריי שאני אהרוג אנשים..אחריי זה פאקי התקשר... וזהו.לא יודע מה לעשות.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים חבר'ה,עשיתי עכשיו את המשימה שיש לך שני בחירות - או לנקום או כסף. האם יש עוד משימות מטעם העלילה או שזה הסוף? :s05: :'( :'( :'(
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מטעם העלילה שניגמרה אין לך יותר משימות, אבל יש לך את המרוצים של ברוסי, את ההברחות של ג''קוב ואת כל החברות שאתה צריך לעשות מינימום פעם ביום
פורסם 2009 במאי 1516 שנים תמיד אפשר להתחיל משחק חדש או מולטי פלייר, יש גם מודים למיניהם (רוב המושקעים עוד לא גמורים אבל זה עיניין של זמן)
פורסם 2009 במאי 1516 שנים יכול להיות שזה מה שאני יעשה.. אני יגיד לך למה.. כל משחק שאני מגיע ל-80 אחוז ככה.. אני מרגיש שכבר אין לי חשק לשחק.. וכל מה שאני משחק זה בשביל לסיים אותו למחוק אותו. זה המשחק היחידי (תאמת גם סדרת ה-COD), שכל זמן שאני משחק בו יותר אני יותר נהנה ממנו ורוצה לשחק בו עוד. עכשיו שסיימתי אותו אני פשוט לא מאמין אין שום משימה חוזרת על עצמה אךך
פורסם 2009 במאי 1516 שנים כשיש למפתחים כשרון זה טוב. אני זוכר שסיימתי את COD4 כ"כ הצטערתי שהוא ניגמר... אבל למהשהו בGTAIV אפילו שמחתי
פורסם 2009 במאי 1516 שנים עכשיו כמו משועמם אני מסתובב לי בעיר.. ועושה את המשימות של המשטרה וכדומה.. חחחאגב, כל הזמן רומן מתקשר אליי ואומר לי שמחר הוא מתחתן, האם זה קורה מתי שהוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.