פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר הוספתי אותך בלייב, תאשר אותי.קדימה אנשים! צריך לפחות עוד 4 בשביל שיהיה כיף לשחק...אני בינתיים אוסף מכוניות לסטיב ובדרך אם אני רואה "חברים" בצבע כחול אני עוזר להם.WTF?!!!? בדקתי עכשיו ולא קיבלתי את האצ'יבמנט YOU WON וסיימתי את המשימה האחרונה פעמיים!מה עושים!?למישהו יש שמירה של לפני המשימה הזו!?מסתבר שאני לא היחיד:http://forums.gamesforwindows.com/p/806/8637.aspx
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר בLIVE תלחץ במהלך המשחק על HOME וזה יעלה לך...(אלא אם כן אתה משחק בפרוף )
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים שאלה קטנה וטיפשית, נמאס לי לנסוע באוטו לכל מקום... איך אני נכנס למונית... הכפתורים אצלי רשומים בלטינית (ככה זה אצלי בכל משחק, משהו דפוק בויסטה)גם כשאני מזמין מונית מרומן אני לא מצליח להכנס
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים תודה רבה!!ושאלה קטנה לפני שאני נכנס שוב למשחקמונית או האוטו של רומן יכולים להביא אותי ליעד של המשימה?נגיד שהג'מיקני שולח אותי רחוק בשביל לעקוב אחרי מישהו שמוכר סמים
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים שאלה קטנה וטיפשית, נמאס לי לנסוע באוטו לכל מקום... איך אני נכנס למונית... הכפתורים אצלי רשומים בלטינית (ככה זה אצלי בכל משחק, משהו דפוק בויסטה)גם כשאני מזמין מונית מרומן אני לא מצליח להכנסכמו שאתה נכנס למכונית רק לחיצה ארוכה שאתה קרוב למונית.המוניות זה אחד הדברים היותר טובים שחשבו עליהם. יש אפשרות לוחצים על אנטר ואתה במקום [במחיר כפול] ועוברות במשחק איזה 5 דקות. זה פשוט מעולה
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר הוספתי... עכשיו אני מבקש מכל אחד שיש לו שמירה של המשחק לפני המשימה האחרונה שישלח לי דחוף! אני חייב להשיג את הYOU WON שוב(פעם שלישית)... תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.