פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שהוא שיחק במשחק כבר ב3 בדצמבר כן לשחק זה לא הבעיה ראיתי הרבה סרטונים ב YT של אנשים משחקים אבל הרוב עם המצב של השיכור אפשר לשחק ברשת ב GTA IV פרוץ? אם כן איך עושים את זה? :lol: אתה רציני?? מה אתה לא יודע איך? כל מה שאתה צריך זה 200 שקל קל לא? :bash:
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים מי שעבר את ה40% רק שיסתכל..את מי אני אמור להרוג את dwayne או את x playboyלהרוג את דווין זה הרבה יותר קל אבל אם אתה הורג את פלייבוי את מקבל את הבית שלו
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אממ.. הבית שלו או 20 אלף דולר...אני העדפתי את הכסףוחוץ מזה שלא אהבתי את dwayne הזה הוא סתם ממורמר
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אפשר לדעת כמה עולה GTA4 בארץ בחנויות? והאם מישהו יכול להביא לי בפרטי{כי אני יודע שאסור פה לדבר על חנויות}שמוכרת GTA4 בעפולה? ואם חושבים על זה זה המשחק הראשון שאני קונה מאז 96 או 94 הייתי קטן מדיי כדאי לזכור אבל זוכר עוד בשנות ה97 התחילה המסורת של העברת דיסק בין כול העולם פה {כן דיסקים מקוריים}
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שאלה:אפשר לדעת מתי לעזאזל אני מחליף את הפלאפון הזוועתי הזה במכשיר חדש?פלייבוי צריך להביא לך טלפון חדש לעשות איזה משימה של צילום
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים יש איזה קטע שפאשר לשים כצלצול שיר mp3 שאתה מוריד מאתר שברוסי הביא לך אני חושב..אבל איך לעזאזל אני מטיס מסוק
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אפשר לשים כצלצול שיר מסויים שאתה קונה מהכסף במשחק דרך האינטרנט...(לך לInternet coffee..)בקשר למסוק..W,A,S,D וגם את המספרים בצד ימין(8,4,2,6)
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מה הבעיה להטיס מסוק?הולכים למנחת שלהם איפה שעושים סיורים.. W.S למעלה למטה A.D זה הטיה ואתה טס כרגיל עם העכבר..לא הכי נוח אבל מתרגלים
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מה הבעיה להטיס מסוק?הולכים למנחת שלהם איפה שעושים סיורים.. W.S למעלה למטה A.D זה הטיה ואתה טס כרגיל עם העכבר..לא הכי נוח אבל מתרגלים אתה גם יכול להשתמש במספרים בצד של המקלדת בשביל מה שהיה פעם בQ ובE לפניה בקלות, בלי העכבר.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים המחשב שלי נהרס ונאלצתי לפרמט אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי שמירה של 20% בערך. תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.