עבור לתוכן

Razer Lachesis VS Logitech G9

Featured Replies

פורסם

שני עכברי הגיימינג האיכותיים ביותר שניתן לראות כיום בשוק. הרייזר עולה 80$ בעוד וה-G9 עולה כ-100$. חוץ מהבאנדל העשיר איתו מגיע ה-G9, אילו עוד הבדלים קיימים בין העכברים, כך שיצדיקו את הפרש ה-20$? העובדה שהרייזר הוא 4K DPI בעוד והלוג'יטק הינו "רק" 3.2K DPI גרמו לי קצת לפקפק במחיר ה"אטרקטיבי" של העכבר של לוג'יטק.

דעות?

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הG9 אפשר להשיג בפחות מ300 ש"ח, בארץ.

פורסם

שניהם עכברים די גרועים, עדיף לקחת Razer Deathadder.

אל תתעקש לקנות יקר בגלל שזה נראה לך יותר טוב, סמוך עליי שה DA הרבה יותר טוב משניהם.

פורסם

לא היתי קורא ל-G9 "עכבר גרוע" ( למרות שה-lachesis בהחלט כזה ), אבל בעקרון כן, יש הרבה מאוד עכברים טובים משני אלה כאשר ה-DEATHADDER עומד בראשם ( ולאחר מכן ה-MX518, RAZER DB, G3, G1 וכ"ו וכ"ו ).

פורסם
  • מחבר

אז למה הם עולים כל כך הרבה? ו-DPI גבוה זה לא משהו שמשפר את "ביצועי" העכבר? אני גם משתמש במסך 27", כך שה-DPI חשוב מאוד..

ומהי מקלדת הגיימינג הכי טובה? G15?

פורסם

הרייזר הוא עכבר ממש טוב יש לי אותו ואין יותר טוב מהעכבר הזה!

ניסיתי את שניהם ואין בכלל מה להשוות!

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על המידע. רק, מה גודל המסך שלך?

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

1920x1200 במסך 27"

פורסם

אל תשים לב לכמות הDPI של העכבר, זה גימיק ובמציאות אין שום הבדל בדיוק בין 800DPI ל1800DPI.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

אז מהם העכבר והמקלדת המומלצים ביותר לגיימינג, ללא הגבלת תקציב?

ואשמח גם לקבל המלצה לפאד לעכבר, גם ללא הגבלת תקציב.

פורסם

הגודל של המסך שלך אמנם מונע ממך שימוש בעכברים ישנים של 400 DPI ( אלא אם כן אתה מגדיל את הרגישות בווינדוס כמובן, אבל זה לא מומלץ ), אבל בטח ובטח שאתה לא צריך עכבר מעבר ל-1800DPI, זה פשוט מיותר כיום, ההבדלים ב"דיוק" לא מורגשים בפועל אלא אם כן אתה משתמש ברזולוציה ממש ממש גבוהה. אני מבטיח לך שגם עם 1800DPI של Razer DeathAdder/MX518 אתה לא תתקשה ולהיפך גם תצטרך להוריד רגישות דרך הדרייבר בשביל שזה לא יהיה מהיר מדי, מה גם שהם פשוט הרבה יותר נוחים מה-Lachesis/G9.

אישית הייתי ממליץ לך על ה-DA. השתמשתי גם ב-MX518 וגם ב-DA וההבדלים לטובת השני היו ברורים, למרות שגם ה-MX518 אדיר.

לגבי מקלדת, ה-Razer Tarantula נחשבת להכי טובה לגיימרים אבל היא דיי יקרה, אני מניח שגם ה-G15 תהיה הרבה יותר ממה שתצטרך באמת.

פאד - QCK Heavy, או Razer Goliathus ששמעתי עליו הרבה דברים טובים אבל לא התנסתי בעצמי - http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10524&affid=1492.

פורסם
  • מחבר

אז חוץ מ-DPI גבוה יותר אשר אינו שימושי, אין ל-G9 ול-Lachesis שום יתרון?

ולמה הטרנטולה נחשבת לאיכותית יותר מן ה-G15?

ואני שמעתי על הפד Razer Destructor. איך הוא? הוא נורא נורא יקר, הוא שווה את זה?

פורסם

בקשר לQCK, קח את המיני, גם זול מאוד (45 ש"ח) וגם כי אתה לא רוצה פד בגודל של שטיח על השולחן שלך.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי ^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים