עבור לתוכן

Prince of Persia 4 המשחק כבר יצא לחנויות?

Featured Replies

פורסם

המשחק נראה ממש יפה, במיוחד עבור אלה שאוהבים גראפיקה מצוירת.

הוא גם לא כל כך כבד. 4670 מריץ אותו יפה מאוד.

עוד לא יצא לי לשחק הרבה אבל ממש שכבר שיחקתי אפשר להבין שבמשחק הזה אין פונקציה של מוות. מקסימום אם אתה קרוב למות, הקוסמת שלצידך מצילה אותך. הקאץ' הוא שכל פעם שהקוסמת מצילה אותך ממוות החיים של הבוס מתמלאים.

הקרבות מהנים, אין מערכת קומבואים מושקעת במיוחד אבל לפי מה שהבנתי בשבלים מתקדמים יותר הקוסמת יכולה להשתתף בקרב בעזרת קסמים מיוחדים.

פורסם

אין מערכת קומבואים מושקעת? O_O

יש כל כך הרבה, זה מטורף.

פורסם

אין מערכת קומבואים מושקעת? O_O

יש כל כך הרבה, זה מטורף.

בהשוואה למשחקי H&S אחרים כמו DMC4 אני לא רואה מערכת קומבואים מגוונת במיוחד.

יכול להיות שעוד לא הגעתי מספיק רחוק ואני מאוד מקווה שאני טועה...

פורסם

אני מדבר מהחמש דקות הראשונות, אני עדיין לא מתחיל לשחק רציני, כי קיבלתי עותק של Jagged Alliance 2: Unfinished Buisness .

רק מהזמן הזה ראיתי שיש המון קומבואים, כל לחיצות כפתור בכל סדר שהוא נותנות לך קומבו שונה.

פורסם

יש לי בעיה עם המשחק ב1080P המשחק רץ ב24HZ לעומת 720P שהוא רץ ב60HZ איך אני יכול לסדר את זה?

ד"א יש תמיכה מלאה בXBOX 360 CONTROLLER כולל רטט D=

פורסם

איך כדאי לשחק עם המקלדת או עם הגיימפאד?

פורסם

איך כדאי לשחק עם המקלדת או עם הגיימפאד?

אם הגיימפאד שלך הוא של XBOX 360 אז לדעתי בו כי יש תמיכה מלאה אם הוא לא עד כמה שאני יודע המשחק לא תומך בהם מלא ואין בהם רטט...

יש לי בעיה עם המשחק ב1080P המשחק רץ ב24HZ לעומת 720P שהוא רץ ב60HZ איך אני יכול לסדר את זה?

ד"א יש תמיכה מלאה בXBOX 360 CONTROLLER כולל רטט D=

מה אתה מתלונן גם 24 זה שחיק וגם אם אתה לא יכול לשחק על 24FPS אז לא תשחק בFHD אפשר לחשוב!!!

פורסם

גיימפאד. אם תצליח להפעיל אותו...

פורסם

אם הגיימפאד שלך הוא של XBOX 360 אז לדעתי בו כי יש תמיכה מלאה אם הוא לא עד כמה שאני יודע המשחק לא תומך בהם מלא ואין בהם רטט...

מה אתה מתלונן גם 24 זה שחיק וגם אם אתה לא יכול לשחק על 24FPS אז לא תשחק בFHD אפשר לחשוב!!!

זה ממש לא כל המסך "נחתך לחלקים" ( לא מדבר על FPS לא מדדתי) אי אפשר לשחק ככה הכל מקוטע ומגעיל ולשים רזולוציה לא מיטבית בLCD זה גועלנפש

אם אין לך פתרון אז שב בשקט

פורסם

איזה משחק כיפי לאללה, גם שליטה גם מוזיקה גם גרפיקה

אני נהנה שאני משחק .

ממליץ בחום

רץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים