עבור לתוכן

איטיות בגלישה דרך הראוטר.. עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים ,

אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי

קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן

ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה

מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ...

ולשאלתי...

חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה..

אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ?

התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני שמחובר לראוטר כבוי ככה שאין מצב שמשהו אחר צורך את האינטרנט ) .. כי אני כן מקבל פיקים למהירות של הקו שלי... אבל אז זה נופל בצורה קיצונית לסביבות ה60KBPS ואני בקו של 2.5MBIT

אז מה אני עושה חברים ?

נ.ב : הראוטר הוא level-one WBR3406TX ואני מחובר קווית אליו

פורסם
  • מחבר

טוב אז אומנם לא ממש קיבלתי פה עזרה (: (הפעם)

אבל זה לא אומר שלא המשכתי לחפור ..

מפה לשם עשיתי כל דבר אפשרי ... מהגדלת MTU ועד הורדדת כל הפרוטוקולים הלא נחוצים למשתמש ביתי בVISTA והפסקת TCP Auto Tuning

וכמובן התקנת הדרייבר האחרון של REALTEK לציפסט RTL8111C שבא עם הלוח שקניתי ושום דבר לא נראה עוזר... אז עברתי לחיבור ישיר בלי הראוטר באמצע ולאורך זמן שמתי לב שגם שם אני לא ממש מקבל את המהירויות שאני רגיל אליהן... כפיתרון אחרון הלכתי ופרקתי מהמחשב הישן שלי את הכרטיס רשת PCI והתקנתי אותו פה במחשב החדש... וזה פתר את הבעיה כאילו שלא הייתה מעולם..

בגדול אני רושם את ההודעה הזו לשם תיעוד ועזרה לאחרים אם יתקעו בבעיה דומה עם הלוח הזה GIGABYTE EP45-UD3P

וחיבורי הרשת מובני הלוח שלו...קשה לי להגיד אם הייתי עובד עם מערכת הפעלה אחרת אולי הבעיה לא הייתה קורת והדרייבר הדפוק הוא רק לVISTA64,

את זה אני משאיר לכל מי שנתקע בבעיה דומה עם אותו לוח/בקר רשת מובנה לוח של REALTEK מסוג RTL8111C .

וזהו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים