עבור לתוכן

בעיית NTOSKRNL.EXE גם אחרי שעשיתי תיקון לקובץ

Featured Replies

פורסם

היתה לי בעיה של נפילות של ריסטרט באמצע צריבה וצריבה תקועה (רק בצריבת AUDIO CD) .

בדקתי את זה בקבצי MINIDUMP וראיתי שהבעיה נגרמת עקב NTOSKRNL.EXE והייתי צריך לתקן אותו

נכנסתי לRECOVERY CONSOLE שם הקשתי פקודה שמעתיקה את NTOSKRNL יותר נכון הוא ביקש ממני לעשות OVERWRITE על הקובץ הקיים ועשיתי.

נכנסתי לנרו לצרוב דיסק AUDIO CD ושוב הצריבה נתקעת ב7% ואז אחרי חצי דקה עד דקה בום ריסטרט אוטומטי.

מה לעשות?

הגעתי עד לקובץ החלפתי אותו הבעתקה וזה עדיין לא עוזר

פורסם

היתה לי בעיה של נפילות של ריסטרט באמצע צריבה וצריבה תקועה (רק בצריבת AUDIO CD) .

בדקתי את זה בקבצי MINIDUMP וראיתי שהבעיה נגרמת עקב NTOSKRNL.EXE והייתי צריך לתקן אותו

נכנסתי לRECOVERY CONSOLE שם הקשתי פקודה שמעתיקה את NTOSKRNL יותר נכון הוא ביקש ממני לעשות OVERWRITE על הקובץ הקיים ועשיתי.

נכנסתי לנרו לצרוב דיסק AUDIO CD ושוב הצריבה נתקעת ב7% ואז אחרי חצי דקה עד דקה בום ריסטרט אוטומטי.

מה לעשות?

הגעתי עד לקובץ החלפתי אותו הבעתקה וזה עדיין לא עוזר

עצה כללית - תעיף את נרו ותשתמש ב-DEEPBURNER אין שום דבר טוב בנרו לדעתי (היא כבר מזמן הפכה ל-BLOATWARE)

עצה ספציפית - יכול להיות שהבעיה שלך היא בעיית חומרה - ולא בעיית חומרה - תבדוק טוב לפני שאתה מתחיל להחליף קבצים (MEMTES, בדיקת ספק, בדיקת טמפרטורות וכו') - כל שכן כי הקובץ שאתה מחלי. משמש את ליבת מערכת ההפעלה (אינו נוגע במשימת הצריבה באופן ספציפי).

כל טוב,

גבריאל

פורסם

לי היה קורס גם בגלל הקובץ הזה ובסוף גיליתי שזאת בעיה זכרונות החלפתי ומאז ברוך ה' הכל פיקס!

[:

תריץ בדיקה ל- memtest86 הכי חדש ותראה איך הוא מוצא לך שגיאות =\

ואז לך תחליף אם יש לך אחרויות..

[=

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אני אנסה מה שאמרתם לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים