עבור לתוכן

עזרה בבחירת ראוטר (תקציב לא ידוע)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה.

בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר...

אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן).

אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול...

יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"ח, אם זה שווה משהו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60

תודה מראש.

פורסם

במצב בו אתה מתאר (שתי קומות, תקרת בטון), הייתי הולך על נתב בתקן N ולא על נתב סטנדרטי בתקן G.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

יש לך המלצה לנתב מסויים?

תודה מראש.

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע -- הפתרון הזול ביותר מתחיל ב-300 שקל והיקר ביותר עולה למעלה מ-1,000 שקל.

פורסם
  • מחבר

באזור 350 ... אני לא רוצה להשתגע עם זה.

פורסם

במחיר הזה הייתי הולך על ה-6504 של EDIMAX -- הוא תומך בתקן N וזה יהיה מאוד מתאים לכרטיס הרשת שיש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה :]

רק שאלה אחרונה לוידוי, מצאתי בזאפ שתי תוצאות:

BR6504N Edimax

BR6504IL Edimax

לאיזה אחד מהם התכוונת? שניהם באותו המחיר בערך..

פורסם

אותו נתב (אחד עם קשוחה לוקאלית IL והשני עם קשוחה בינלאומית N, אפשר לעדכן את ה- IL ל- N), רק תודא שאתה מקבל אחריות יבואן רשמי - "פיקוק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים